GOSSIP

Ποιοι διάσημοι θα τραγουδήσουν στο γάμο των Harry και Meghan;

Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Εδιμβούργο και πραγματοποιεί την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στη Σκοτία, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμο τους που θα γίνει στις 19 Μαΐου. 

Και σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα έχουμε πλέον μια εικόνα για το ποιοι διάσημοι θα τραγουδήσουν στο γάμο.
΄
Ήδη πρόσφατα το παλάτι αποκάλυψε μέσω social media πως το ζευγάρι θα έχει δύο γαμήλιες δεξιώσεις (μια αμέσως μετά το γάμο και μία που θα διοργανώσει το βράδυ της ίδιας μέρας ο πρίγκιπας Κάρολος).
Και το Us Weekly αποκαλύπτει πως ένας διάσημος τραγουδιστής προσεγγίστηκε από το παλάτι για να τραγουδήσει σε μια από τις δύο δεξιώσεις.
Ο λόγος για τον Ed Sheeran το νεαρό Βρετανό που σημείωσε πέρυσι ρεκόρ πωλήσεων, ο οποίος με δηλώσεις του φάνηκε να μην αποκλείει το γεγονός να έχει όντως δεχτεί αυτή την πρόταση ενώ είπε πως θα πει το ναι αν το πρόγραμμά του το επιτρέπει.


Τα δε βρετανικά media αναφέρουν πως πιθανά και ο Sir Elton John θα τραγουδήσει στο γάμο, αφού ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής και μουσικός πρόσφατα ακύρωσε όλες τις συναυλίες του και τις δημόσιες εμφανίσεις του που ήταν προγραμματισμένες στις 19 Μαΐου και τις ημέρες κοντά στο γάμο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!