WOMEN'S GUIDE

MOLTON BROWN: Love Conquers All

Oπως η αγάπη κατακτά τους πάντες, έτσι και η Molton Brown αιχμαλωτίζει τις καρδίες μας με τις μυρωδιές των εκλεπτυσμένων της αρωμάτων, αφρόλουτρων, προϊόντων περιποίησης χεριών, κεριών και αρωματικών χώρου.

Οι γνωστοί αρωματοποιοί από το Λονδίνο, με μότο το «Love Conquers all», μας προτείνουν μέσα από τις μοναδικές συλλογές τους ιδανικά δώρα για την γυναίκα και τον άνδρα, με αφορμή την μέρα της αγάπης. Πρωταγωνιστικό ρόλο για την πιο ρομαντική γιορτή, έχουν οι συλλογές Rosa Absolute και Tobacco Absolute.

Το γοητευτικό και γεμάτο ένταση Rosa Absolute συγκεντρώνει τα μυστικά ενός σκοτεινά πολυτελούς κόκκινου τριαντάφυλλου. Φραγκοστάφυλο, βατόμουρα και φράουλες προκαλούν μια πλούσια απόχρωση σε βαθύ κόκκινο, η οποία τονίζεται από κόκκινα μούρα, κανέλλα και γαρύφαλλο. Το μεθυστικό τριαντάφυλλο και το φύλλο βιολέτας ξεδιπλώνονται σε μια συμφωνία από ξύλο κέδρου, πατσούλι και σανδαλόξυλο ενώ η ένταση του πατσουλί και του λάβδανου αφήνουν μια αίσθηση που διαρκεί.

Το Tobacco Absolute είναι ένας ζεστός συνδυασμός από ξύλου καπνού  Παραγουάης, βάλσαμο και μόσχο που ανυψώνονται από νότες εσπεριδοειδών. Η ώριμη αυθεντικότητα του Tobacco Absolute εξισορροπεί το αισθησιακό βάθος του περουβιανού βάλσαμου καθώς αναμιγνύεται με το αργεντίνικο γκρέιπφρουτ και το περγαμόντο για να δώσουν μια λεπτή αλλά δυνατή φρεσκάδα.

Στις υπέροχες συλλογές έχουν τώρα προστεθεί αρωματικά reeds, τα οποία θα περιβάλουν το χώρο σας με αισθησιακή ατμόσφαιρα, γεμάτη πάθος, μέσα σε κομψά γυάλινα δοχεία.

Εξίσου ιδανικές προτάσεις για να εκφράσετε την αγάπη σας είναι οι συλλογές Pink Pepperpod και Rhubarb & Rose για την γυναίκα και οι συλλογές Black Peppercorn και Russian Leather για τον άνδρα.

 

Ανακαλύψτε τα προϊόντα Molton Brown στα καταστήματα Beauty Line.

#MOLTONBROWN

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!