THE ANALYZER

Τι είπε χθες η Ξένια για την αποχώρηση της Κατερίνας Χαλικιά; [βίντεο]

Ένα περίεργο ρεκόρ κατέχει μέχρι στιγμής μια παίκτρια της ομάδας των Διάσημων, καθώς όποιον έχει προτείνει για αποχώρηση τελικά έχει όντως αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης.

Ο λόγος για την Ξένια των REC, η οποία ψήφισε τόσο τον Αλέξανδρο Παρθένη, όσο και την τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor, την αθλήτρια Κατερίνα Χαλικιά.
Και ο παρουσιαστής του Survivor 2018, Σάκης Τανιμανίδης δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την αποχώρηση της Κατερίνας, έτσι στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε πως λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ρώτησε την Ξένια για το σκεπτικό που την οδήγησε στο να ψηφίσει την Κατερίνα.

Είναι όντως μια πάρα πολύ δυνατή παίκτρια, το ξέρουμε όλοι. Αλλά επίσης ξέρουμε όλοι ότι αυτό είναι το παιχνίδι, το Survivor, και σιγά σιγά όλοι θα καταλήξουμε σε αυτή τη θέση», είπε η Ξένια.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τότε ρώτησε την Ξένια «Εσύ είπες, όταν την είχες ψηφίσει, ότι ψήφισες αγωνιστικά. Έτσι;».

«Ναι», του απάντησε. Με τον παρουσιαστή να συνεχίζει: «Αν ψήφισες αγωνιστικά, γιατί πιστεύεις ότι η αντίπαλη ομάδα λέει ότι ήταν καλή παίκτρια;».

Με την Ξένια να του απαντάει: «Είμαστε πολλοί οι δυνατοί παίκτες, δεν είναι μόνο η Κατερίνα. Δηλαδή, μετά την Κατερίνα ποιος να ήταν;

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσιεύει το gossip-tv.gr


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!