ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου 2018

 Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις σχετικά με όλους όσους συναναστραφείς.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με θέματα της καριέρας σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα κάνει αυτά τα ζητήματα ακόμα πιο έντονα και θα κάνεις οτιδήποτε περνά από το χέρι σου προκειμένου να γίνουν όλα όπως τα θέλεις. Πάνω στην ένταση μπορεί να κάνεις και κινήσεις οι οποίες θα θεωρηθούν φάουλ και θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Φέρσου με σύνεση και άφησε τις επεκτατικές διαθέσεις καθώς ακόμα και αν σου βγουν θα έχουν μεγάλο τίμημα.

Σήμερα το ταίρι σου όχι μόνο δεν θα είναι στις προτεραιότητες σου αλλά μπορεί να γίνεις και αρκετά αυταρχικός/η μαζί του θυσιάζοντας την ηρεμία της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις αυτόν/ην που σου αρέσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η καλή σου διάθεση συνεχίζεται και σήμερα μόνο που για να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό θα χρειαστεί να έχεις την απόλυτη αποδοχή- και εσύ και οι απόψεις σου- από τους γύρω σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δεν θα σου αφήσει περιθώρια να είσαι διαλλακτικός/η με τους άλλους και ιδιαίτερα αν οι απόψεις σου δε συμβαδίζουν μαζί τους. Προσπάθησε να μην οξύνεις τα πνεύματα καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσα σε συγγενείς, φίλους και κουμπάρους.

Σήμερα η ανάγκη σου να ταυτιστεί το ταίρι σου με τις απόψεις σου είναι πιθανό να του δημιουργήσει πίεση και θα πρέπει να μην πέσεις σε αυτή την παγίδα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί μόνο αν δεν προσπαθήσεις να μονοπωλήσεις τη συζήτηση με διάφορα επιτεύγματα σου!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να αναμοχλεύει καταπιεσμένα συναισθήματα και πάθη του παρελθόντος δημιουργώντας σου συναισθηματική δυσφορία. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα κάνει ακόμα πιο έντονα τα συναισθήματα σου με αποτέλεσμα να γίνεις απότομος/η με τους γύρω σου εξαιτίας συναισθηματικών διεργασιών. Προσπάθησε να ασχοληθείς με κάτι που σε χαλαρώνει ώστε να μην αφήσεις κάθε τι που σκέφτεσαι να πάρεις τεράστιες διαστάσεις και να σου προκαλέσει και εκνευρισμό!

Σήμερα υπάρχει η πιθανότητα να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το/η σύντροφό σου προκειμένου να βεβαιωθείς για τα συναισθήματα του αλλά έτσι θα προκαλέσεις την αντίδραση του. Αν είσαι ελεύθερος/η άκουσε τη διαίσθηση σου όσον αφορά αυτόν/ην που επιθυμείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η ανάγκη σου να έχεις την κατανόηση και την επιβεβαίωση των αγαπημένων σου προσώπων θα είναι έντονη και θα χρωματίσει οτιδήποτε και να κάνεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα κάνει αυτή την ανάγκη σου να φανεί σα ζήτημα επιβίωσης. Προσπάθησε να ανακτήσεις την ατομικότητα σου και μην παρασυρθείς από απόψεις που δεν σε καλύπτουν προκειμένου να έχεις την αποδοχή των άλλων. Προσπάθησε να ακούσεις τις δικές σου επιθυμίες και μην προσπαθήσεις να αποδείξεις στους άλλους κάτι που δεν είσαι.

Σήμερα είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως η σχέση με το ταίρι σου χρειάζεται επειγόντως μεταμόρφωση όμως αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Αν είσαι ελεύθερος/η αποδέξου αυτόν/ην που θέλεις όπως είναι και μην προσπαθείς να επέμβεις στο χαρακτήρα του!

 

ΛΕΩΝ

Άλλη μία ημέρα που οι δουλειές θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και θα χρειαστεί να κρατήσεις αντοχές για να ασχοληθείς μαζί τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον. Η αιτία θα είναι οι διαφορετικοί τρόποι εκτέλεσης διάφορων εργασιών που θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να πείσεις τους άλλους να τις κάνουν με το δικό σου τρόπο. Μη ξεκινήσεις να πεισμώνεις καθώς είναι πολύ πιθανό αυτό το πείσμα να εγείρει έντονες καταστάσεις.

Σήμερα υπάρχει περίπτωση να τσακωθείς με το/η σύντροφό σου αν του υποδείξεις με άκομψο τρόπο πως θα κάνει μια δουλειά του. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα χρειαστεί υπομονή και σήμερα μάλλον δεν διαθέτεις...

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να ευνοεί οτιδήποτε σε ευχαριστεί και σε κάνει να νιώθεις καλά είτε είναι δραστηριότητες είτε επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να εγείρει ζητήματα και να δημιουργήσει μια αναστάτωση καθώς θα πεισμώσεις πολύ σε περίπτωση που δεν σου κάνουν τα χατίρια οι φίλοι σου η ο/η σύντροφος σου. Προσπάθησε να εστιάσεις σε κάτι που σε ευχαριστεί και μη ψάχνεις αφορμές για να τα βάλεις με τους άλλους γιατί αν τις ψάχνεις τότε σίγουρα θα τις βρεις!

Σήμερα θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις ένταση στη σχέση με το/η σύντροφό σου για να βγεις από τη ρουτίνα όμως αυτά είναι επικίνδυνα παιχνίδια. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με αρκετές κινήσεις εντυπωσιασμού που θα σε βάλουν στην πρίζα.

 

ΖΥΓΟΣ

Θέματα που αφορούν εσένα και την οικογένεια σου θα συνεχίσουν να σε απασχολούν και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω δημιουργεί μια αναστάτωση, ιδιαίτερα στην περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχεις στο μυαλό σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει συναισθηματικά χειριστικό/η με τους δικούς σου ανθρώπους προκειμένου να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Προσπάθησε να κατευνάσεις την ανάγκη σου να γίνουν όλα με τον τρόπο που τα θέλεις και 'άφησε χώρο στους άλλους να αποφασίσουν για θέματα που τους αφορούν.

Σήμερα στην προσπάθεια σου να νιώσεις ασφάλεια μέσα στη σχέση σου μπορεί να γίνεις πιεστικός/η προς το/η σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί μόνο αν χαλαρώσεις και σταματήσεις να κάνεις σχέδια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα συνεχίσεις να είσαι πολύ επικοινωνιακός/η και διατεθειμένος/η να ανοίξεις την καρδιά σου σε όλο τον κόσμο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις σχετικά με όλους όσους συναναστραφείς. Δύσκολα θα καταφέρει κάποιος να αποκτήσει την εμπιστοσύνη σου παρόλο που θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η. Είναι πολύ πιθανό οι συζητήσεις με συγγενικά και φιλικά σου πρόσωπα να δημιουργήσουν ζητήματα αν δεν μάθεις αυτά που θέλεις. Πρόσεξε γιατί αν το παρακάνεις μπορεί να δημιουργηθούν ρίξεις μεταξύ σας.

Ο τρόπος που θα έχεις προς το/η σύντροφό σου δεν θα είναι ο κατάλληλος για να έρθετε κοντά -το αντίθετο θα έλεγα- για αυτό προσπάθησε να είσαι πιο διαλλακτικός/η απέναντι του. Αν είσαι ελεύθερος/η μην προσπαθήσεις να μάθεις τα πάντα για αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει με την πρώτη καθώς μπορεί να φανείς πιεστικός/η.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις και οι ανησυχίες δεν σε αφήσουν να ησυχάσεις λεπτό ούτε σήμερα καθώς θα επεξεργάζεσαι τα δεδομένα σου προκειμένου να κάνεις ότι καλύτερο για το ταμείο σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα φέρει τα οικονομικά ζητήματα σε πρώτο πλάνο καθώς θα εγείρει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης! Βέβαια υπάρχει η πιθανότητα να δεις τα πράγματα μέσα από ένα παραμορφωτικό καθρέφτη με αποτέλεσμα να τα βλέπεις διαφορετικά από αυτό που είναι. Προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις ώστε να δεις πιο αντικειμενικά τις επόμενες σου κινήσεις.

Σήμερα θα νιώθεις ανασφαλής αλλά αν μειώσεις το/η σύντροφό σου δεν θα κατευνάσεις την ανησυχία σου απλά θα τσακωθείς μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως αυτός/η που θέλεις μπορεί να σε δυσκολέψει και θα πρέπει να έχεις υπομονή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να δίνει προτεραιότητα σε εσένα και μετά σε όλους τους υπόλοιπους καθώς θα φέρει στην επιφάνεια τις ανάγκες σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα δημιουργήσει συγκρούσεις με τους συνεργάτες και το/η σύντροφό σου καθώς σήμερα δεν θα σηκώνεις κουβέντα από κανένα! Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην ξεκινήσεις καβγάδες καθώς θα είναι εύκολο να φτάσει η κατάσταση στα άκρα και κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στην εικόνα σου!

Σήμερα μπορεί να ξεχάσεις τους καλούς σου τρόπους καθώς θα νιώσεις πως το ταίρι σου σε εκνευρίζει όμως η αλήθεια είναι πως και εσύ ψάχνεις αφορμή. Αν είσαι ελεύθερος/η υπάρχει περίπτωση να καταπιέσεις αυτόν/ην που θέλεις με κάποιο τρόπο ακόμα και άθελα σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προτίμηση σου να μείνεις μόνος/η μακριά από όλους θα συνεχιστεί και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί τάσεις απομόνωσης. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα αναμοχλεύσει τις ανησυχίες σου και θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η απέναντι στους άλλους. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με τους ανθρώπους που θα έρθεις σε επαφή καθώς η συμπεριφορά σου μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις εκεί που δεν χρειάζεται. Μη δώσεις αφορμές για σχόλια γιατί κάποιοι τις περιμένουν πως και πως.

Σήμερα μπορεί να έρθει στην επιφάνεια ένα γεγονός του παρελθόντος και αν δεν το διαχειριστείς σωστά μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για κάποιον/α που γνώρισες πρόσφατα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η άνεση με την οποία επικοινωνείς με τους φίλους σου θα συνεχιστεί και σήμερα και η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα είναι βοηθητική σε αυτό! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει άλλο άνθρωπο σε περίπτωση που κάποιος/α διαφωνήσει μαζί σου. Μη γίνεσαι φανατικός/η με τις απόψεις σου καθώς η ευθιξία σου σε συνδυασμό με το φανατισμό σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε φιλικές σου σχέσεις. Το ίδιο προσεκτικός/η θα πρέπει να είσαι και με τους συναδέλφους σου καθώς οι αυταρχικές σου τάσεις θα ταράξουν τα ήρεμα ύδατα στη δουλειά!

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να σε πείσει το ταίρι σου για οτιδήποτε καθώς θα κινείσαι στα όρια του φανατισμού με τις απόψεις σου, και αυτό δεν θα είναι βοηθητικό για συζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί τελικά να καταφέρει να σου αλλάξει αυτές τις απόψεις!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!