WOMEN'S GUIDE

Αυτά τα "παρεξηγημένα" αξεσουάρ μαλλιών επιστρέφουν στη μόδα [εικόνες]

To 80s revival που κυριαρχεί πλέον στη μόδα, σήμανε και την επιστροφή ενός παλιού και παρεξηγημένου αξεσουάρ μαλλιών: του κλάμερ!

Και μπορεί τα συγκεκριμένα κοκκαλάκια μαλλιών για χρόνια να είχαν μια μόνιμη θέση στη λίστα με τις πιο κιτς επιλογές που μπορεί να κάνει μια γυναίκα στο hair styling (οι απανταχού fashion bloggers "έκραζαν" όποια τολμούσε να τα φορέσει δημόσια) αλλά τώρα ο διάσημος fashion designer, Alexander Wang, επαναφέρει τα κλάμερ στην παλιά αίγλη τους που γνώρισαν τη δεκαετία του 80.


Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης ο Wang, τον οποίο λατρεύουν οι celebrities, παρουσίασε λαμέ εκδοχές του κλασικού κλάμερ και κάτι μας λέει πως σύντομα θα αρχίσουμε να βλέπουμε αυτά τα αξεσουάρ μαλλιών ακόμα και στο κόκκινο χαλί κοσμικών γκαλά.


Πάντως η αλήθεια είναι πως στην ουσία το συγκεκριμένο αξεσουάρ ποτέ δεν έφυγε από τις καρδιές των γυναικών με μακριά μαλλιά και πάντα είχε μια θέση στο νεσεσέρ τους, αφού απλούστατα είναι ο πιο πρακτικός τρόπος για να μαζέψεις γρήγορα και εύκολα τα μαλλιά σου.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!