ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2018

 Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα σου δημιουργήσει φόρτο επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει εξελίξεις που αφορούν επαγγελματικά θέματα. Είναι πιθανό να νιώσεις πιεσμένος/η από τη δουλειά και να μην έχεις χρόνο να αφιερώσεις σε εσένα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα εντείνει αυτό το συναίσθημα και θα πρέπει να αναγνωρίσεις πως οι στόχοι σου θα έχουν και ένα τίμημα και αυτό θα είναι αν αφήσεις για λίγο πίσω τις δικές σου ανάγκες. Είναι πιθανό να νιώσεις ένα ψυχρό κλίμα στη δουλειά- ή να το δημιουργήσεις εσύ- αλλά μην ασχοληθείς με αυτό και μείνε επικεντρωμένος/η στις υποχρεώσεις και τους στόχους σου.

Σήμερα θα είσαι επικεντρωμένος/η στη δουλειά και αυτό θα σου δημιουργήσει άγχος και στην προσωπική σου ζωή. Αν έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου προσπάθησε να μη μεταφέρεις τα ζητήματα της δουλειάς στο σπίτι. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου τραβήξει πρώτα το επαγγελματικό ενδιαφέρον.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα όχι μόνο θα  νιώθεις αλλά και θα φαίνεσαι καλά καθώς η Σελήνη πέρασε στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου και θα τονώσει τη ψυχολογία σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει μια απόσταση στις σχέσεις με τους άλλους και αφορμή μπορεί να είναι μια κουβέντα που θα παρεξηγήσεις ή μια συζήτηση που θα κάνεις. Ακόμα και αν διαφωνείς με αυτά που θα ειπωθούν προσπάθησε να φερθείς με διπλωματία και να μη γίνεις και απότομος/η, καθώς σήμερα θα έχεις αυτή την τάση ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις.

Σήμερα είσαι ικανός/η να πιάνεσαι από τις λέξεις που θα σου πει ο/η σύντροφός σου και αυτό σίγουρα δεν θα βοηθήσει το κλίμα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μην ξεκινήσεις να εστιάζεις στα αρνητικά μιας νέας γνωριμίας γιατί δεν θα δεις ποτέ τα θετικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα προσπαθήσεις να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου οι οποίες θα δημιουργηθούν από τα έντονα συναισθήματα σου και τις αναμνήσεις του παρελθόντος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο δεν είναι ευνοϊκή για να δείξεις τα συναισθήματα σου. Αιτία θα είναι πως δεν θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο για να το κάνεις αλλά ούτε και θα αισθανθείς την ανάγκη. Αν χρειάζεται να διευθετήσεις κληρονομικά και οικονομικά ζητήματα προσπάθησε να τα αφήσεις για άλλη ημέρα καθώς είναι πιθανό να μην πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει.

Σήμερα είναι πιθανό να είσαι αρκετά επικριτικός/η με το ταίρι σου και μάλιστα να ξεκινήσεις να θυμάσαι ιστορίες του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η οι σκέψεις σου και η ανασφάλεια σου δεν θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις αυτόν/ην που θέλεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις θα περάσουν από τεστ σήμερα καθώς ήρθε η ώρα να τις αξιολογήσεις προκειμένου να δεις αν σε καλύπτουν! Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου, στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους και πιθανό να σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις. Η σκληρή κριτική σου στους αγαπημένους σου ανθρώπους μπορεί να εντείνει το ψυχροπολεμικό κλίμα και πιθανό να τελειώσουν σχέσεις που δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Αυτό που πρέπει να συγκρατήσεις είναι πως αυτές που έχουν γερές βάσεις θα συνεχίσουν ακάθεκτες.

Σήμερα θα έχεις αρκετές απαιτήσεις από το ταίρι σου καθώς η δράση του προς εσένα θα φέρει αντίδραση και δεν θα του αρέσει καθόλου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει όμως αν ξεκινήσεις να την κατακρίνεις δεν θα παραμείνει!

 

ΛΕΩΝ

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα κάνουν δυναμική επανεμφάνιση και εσύ θα πρέπει να γυρίσεις ξανά στην τάξη. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για δουλειές, υποχρεώσεις και αγγαρείες. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα εντείνει την αίσθηση του καθήκοντος και δύσκολα θα μπορέσεις να τις αφήσεις χωρίς να τις υπολογίσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στο εργασιακό σου περιβάλλον, δούλεψε απερίσπαστος/η  και μείνε μακριά από παράπονα και ίντριγκες καθώς θα φτάσουν στα αυτιά και εκείνων που δεν πρέπει.

Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σου αποσπάσει την προσοχή από τις δουλειές αλλά θα είναι μάταιο. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία δεν θα έχει χρόνο να εξελιχθεί σήμερα για αυτό κανόνισε μια συνάντηση όταν θα είσαι λιγότερο πιεσμένος/η.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα ξεκινά μια ημέρα αρκετά προσοδοφόρα για εσένα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σου φέρει ιδέες να αξιοποιήσεις το χρόνο σου όπως εσύ θέλεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο που μπορεί να σου χαλάσει λίγο τη διάθεση καθώς είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να επιστρέψεις στις υποχρεώσεις και στα «πρέπει». Προσπάθησε να τακτοποιήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με υποχρεώσεις και μετά θα μπορέσεις να επιστρέψεις στο πρόγραμμα που έχεις στο μυαλό σου και τις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου είναι πιθανό να σου πει κάτι που θα χαλάσει για λίγο την ανέμελη σου διάθεση καθώς θα σου υπενθυμίσει πως έχεις κάποιες υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα έχει έρωτα αλλά θα έχει και ευθύνες.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα έχεις την τάση να σχολιάσεις κάθε τι και μάλιστα ο τρόπος σου δεν θα είναι ο καλύτερος! Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα σου δημιουργήσει φόρτο επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Αυτό με τη σειρά του θα σου δημιουργήσει κούραση και νεύρα με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι πιθανότητες να ξεσπάσεις σε κάποιο άτομο της οικογένειας σου. Συγκράτησε την ορμή σου και αν νιώσεις πως δεν μπορείς να τα καταφέρεις τότε κράτησε αποστάσεις διαφορετικά θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις εντάσεις στο σπίτι.

Σήμερα δεν θα δέχεσαι εύκολα γνώμη διαφορετική από τη δική σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια ψυχρή ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν είναι βοηθητική για νέες γνωριμίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η επικοινωνία θα έχει την τιμητική της για αυτό και θα επιδιώξεις να βρεθείς με γνωστούς, συγγενείς ακόμα και γείτονες προκειμένου να τα πείτε! Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω αλλά η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα δημιουργήσει αποστάσεις και ένα κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους που δεν θα είναι και τόσο θερμό. Είναι πιθανό να νιώσεις πως οι γύρω σου θα σε κρίνουν για τις πεποιθήσεις σου και εσύ θα εκνευριστείς προσπαθώντας να αποδείξεις πως είναι οι σωστές. Είναι πιθανό να πεις και λόγια που πληγώνουν για αυτό και σε συμβουλεύω να έχεις ψυχραιμία διαφορετικά μπορεί να το παρακάνεις.

Οι διαφωνίες θα έχουν την τιμητική τους και στη σχέση σου σήμερα και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η διαφορετικά θα δημιουργηθούν εντάσεις εξαιτίας της αντιμετώπισης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πλησίασε αυτόν/η που θέλεις μόνο αν σου δώσει το πράσινο φως καθώς η ημέρα δεν ευνοεί το ρίσκο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σου θέματα θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα καθώς είτε θα αποφασίσεις να συμμαζέψεις κάποιες υποχρεώσεις είτε θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο δεν είναι ευνοϊκή για οικονομικές διεκδικήσεις και διευθετήσεις. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να πειθαρχήσεις σε ένα οικονομικό πλάνο το οποίο μπορεί να νιώθεις πως σε ζορίζει είναι όμως ο μόνος τρόπος να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου. Όλα έχουν ένα τίμημα για αυτό προσπάθησε να το αναγνωρίσεις και να φερθείς με σύνεση!
 

Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα προσπαθήσει να συμμαζέψει τις σπατάλες σου αλλά ο τρόπος που θα το κάνει δεν θα είναι ο καλύτερος! Αν είσαι ελεύθερος/η θα είσαι αρκετά φειδωλός/η με μια νέα γνωριμία και αυτό δεν θα τη βοηθήσει να εξελιχθεί!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα έχουν την τιμητική τους οι προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο ζώδιο σου αναζητά εχέγγυα προκειμένου να κρατήσει τις σχέσεις που αξίζουν. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα σε κάνει επικριτικό/η με αγαπημένα σου πρόσωπα και απόλυτο/η με αυτά που πιστεύεις με αποτέλεσμα να περάσεις ακόμα και στην υπερβολή. Προσπάθησε να αναγνωρίσεις και το δικό σου μερίδιο ευθύνης ανάμεσα στα πράγματα  αν θέλεις να πάρεις σωστές αποφάσεις και να μην αδικήσεις ούτε τον εαυτό σου αλλά ούτε και τους άλλους.

Σήμερα μπορεί να γίνεις πιεστικός/η προς το ταίρι σου και αυτό σίγουρα μπορεί να δημιουργήσει ένα ψυχρό κλίμα ανάμεσα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανό να νιώσεις πως αυτός/η που θέλεις προσπαθεί να σε περιορίσει αλλά μήπως ακριβώς το ίδιο προσπαθείς και εσύ;

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχεις μια αγωνία και ένα γενικότερο φόβο ακόμα και για απλές υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς θα σου φαίνονται ιδιαίτερα απαιτητικές. Μια γενικότερη ανησυχία θα συνοδεύει τα πάντα με αποτέλεσμα να μην θέλεις να κάνεις τίποτα και να ξεκινήσεις να βρίσκεις δικαιολογίες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο σου λέει πως η λύση είναι η εργασιοθεραπεία προκειμένου να κατανικήσεις τις ανησυχίες σου και τις ανασφάλειες σου. Προσπάθησε να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις και μην τις αφήσεις να σε γεμίζουν ανασφάλεια για τις ικανότητες σου.

Σήμερα θα έχεις μια τάση καχυποψίας προς το/η σύντροφό σου και θα είναι δύσκολο να την αφήσεις εκτός με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήνεις το μυαλό σου να κάνει σενάρια φαντασίας για αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που σας ενώνουν ομάδες και κοινά ενδιαφέροντα θα δώσουν χρώμα στην ημέρα σου καθώς το πιο πιθανό είναι να αναζητήσουν την παρέα σου! Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για να έρθουν στην επιφάνεια αμφιβολίες σχετικές με κάποια φιλικά σου πρόσωπα. Αυτό με τη σειρά του θα σε κάνει να κρατήσεις μια σκληρή στάση προς κάποιους ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου. Καλό θα είναι να επικαλεστείς το διάλογο και την καλή σου διάθεση προκειμένου να μη δημιουργήσεις προβλήματα.

Σήμερα ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να γίνει η αφορμή να προκύψουν διαφωνίες με τον/τη σύντροφό σου και θα χρειαστεί λεπτό χειρισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η μην είσαι αρνητικός/η πριν προλάβεις να γνωρίσεις αυτόν/ην που έχεις απέναντι σου!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!