ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την πίστη στον εαυτό σου και να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη χαρίζοντας σου διάθεση να αποκτήσεις νέες γνώσεις για αυτό και θα προσπαθήσεις να εμβαθύνεις σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο είναι ευνοϊκό για να προσεγγίσεις φιλικά σου πρόσωπα και να νιώσεις πως έχεις συμμάχους σε οτιδήποτε και να κάνεις. Το απόγευμα το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου μπορεί να φέρει νέα που σχετίζονται με κάποιο ταξίδι ή με ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό.

Σήμερα θα θελήσεις να μάθεις νέες πληροφορίες, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, πιθανό να οργανώσεις και την επόμενη σου απόδραση και θα είναι κρίμα να αφήσεις το ταίρι σου εκτός των σχεδίων σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Παρελθοντικά ζητήματα συνεχίζουν να σε απασχολούν και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη αναμοχλεύει τα εσώψυχα σου φέρνοντας ανοιχτά ζητήματα στην επιφάνεια. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να φέρεις εις πέρας ένα επαγγελματικό σου ζήτημα το οποίο προϋπήρχε. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σου φέρει ξαφνικές ιδέες και λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Ακόμα είναι πιθανό να σου φέρει και μια ευχάριστη συνάντηση που δεν είχες προγραμματίσει.

Σήμερα μπορεί να έχεις μια εκκεντρική ιδέα που θα ταράξει ευχάριστα το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο τρόπος που θα κινηθείς στα αισθηματικά σου ζητήματα θα είναι αντισυμβατικός και θα εκπλήξει τον/ην ενδιαφερόμενο/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι το μεγαλύτερο στοίχημα για εσένα σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη σε προτρέπει να δώσεις σημασία στους αγαπημένους σου ανθρώπους σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείς τη θετική επίδραση που θα έχεις στους άλλους για να τους πείσεις για κάτι που θέλεις! Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει συναντήσεις με φίλους και ξαφνικές προσκλήσεις για εξόδους!

Σήμερα μπορείς να κάνεις το ταίρι σου να μην αντέχει λεπτό μακριά σου καθώς ξέρεις ακριβώς τον τρόπο για να το καταφέρεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να φέρει μια συζήτηση και μετά ένα κεραυνοβόλο έρωτα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες τρέχεις με υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ασχοληθείς με κάτι που θέλεις καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη σε καλεί να βάλεις προτεραιότητες. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο είναι βοηθητικό για να καταφέρεις οτιδήποτε σου ανατεθεί καθώς θα έχεις αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις σου. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει μια επαγγελματική εξέλιξη ή μια επιτυχία που θα σε κάνει περήφανο/η προς το κοινωνικό σου περιβάλλον.

Σήμερα ακόμα και αν έχεις δουλειές προσπάθησε να βρεις τρόπο να κάνεις και μια έκπληξη στο ταίρι σου ώστε να του δείξεις πως δεν το έχεις ξεχάσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει σε κάποια κοινωνική εκδήλωση ή υποχρέωση που έχεις.

 

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σε ευνοεί απροκάλυπτα προτρέποντας σε να περάσεις χρόνο ανάμεσα σε δραστηριότητες και ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο θα φέρει αγαπημένα σου πρόσωπα κοντά σου καθώς θα είσαι πόλος έλξης σήμερα. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει στα αυτιά σου νέα από το περιβάλλον σου και μια πρόταση για μία έξοδο. Είναι πιθανό να έχεις και μια πρόταση για ένα ταξίδι και θα ξεκινήσεις να ετοιμάζεις βαλίτσες!

Σήμερα ο/η σύντροφός σου δεν θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από επάνω σου και η αλήθεια είναι πως και εσύ αυτό θα επιδιώξεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μην αρνηθείς μια πρόταση για έξοδο γιατί μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα για τα αισθηματικά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα τα οικογενειακά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε τι άλλο καθώς  η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη σε προτρέπει να αφιερώσεις χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να αναλάβεις υποχρεώσεις της καθημερινότητας δικές σου αλλά και της οικογένειας σου και να τις φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό θα κάνει το απόγευμα ιδιαίτερα ενδιαφέρον καθώς θα σου έρθουν στο μυαλό ιστορίες του παρελθόντος που θα προκαλέσουν ανάμεικτα συναισθήματα.

Το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να δεις ένα συγκεκριμένο θέμα μέσα από μια άλλη οπτική για αυτό άκουσε το και μην είσαι απόλυτος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μια είδηση με κάποιον/α από το παρελθόν μπορεί να σου ξυπνήσει αναμνήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα όπως και τις προηγούμενες ημέρες εξακολουθούν να φτάνουν στα αυτιά σου νέα από συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες και η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη κάνει αυτό το φαινόμενο πιο έντονο.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο είναι ευνοϊκό για να κάνεις σαφείς τις προθέσεις σου στους γύρω σου καθώς η αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με τα επιχειρήματα σου θα αποτελέσουν τα όπλα σου. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό θα βάλει χρώμα στην ημέρα σου καθώς είναι πολύ πιθανό να φέρει συναντήσεις που δεν περίμενες!

Πάρε το ταίρι σου και περάστε την ημέρα σας παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς θα είσαι πολύ κοινωνικός/η για να μείνετε μόνοι σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να κρύβει εκπλήξεις και για την αισθηματική σου ζωή!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά ζητήματα θα αποτελέσουν και σήμερα την κύρια έννοια σου καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις τους υπολογισμούς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο θα είναι βοηθητικό για να λύσεις και κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και τους δικούς σου. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δώσει μια φαεινή ιδέα προκειμένου να τακτοποιήσεις μια υποχρέωση σου στο άψε-σβήσε! Οι πιθανότητες να βρεις τρόπο να περάσεις καλά σήμερα παρά τα άγχη και τις ανησυχίες σου αυξάνονται!
 

Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν τρόποι να περάσεις καλά και να αφήσεις για λίγο τις ανησυχίες σου στην άκρη! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να σου χαρίσει την επιβεβαίωση που θέλεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου υπενθυμίζοντας σου πως η σημαντικότερη ανάγκη σου είναι να νιώθεις καλά παρέα με τους αγαπημένους σου ανθρώπους ,για αυτό και θα επιδιώξεις να τους συναντήσεις! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο είναι ευνοϊκό καθώς θα σε κάνει να νιώθεις καλά και μέσα σου και αυτό είναι κάτι που θα βγει και προς τα έξω! Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό θα είναι υπεύθυνο για νέες γνωριμίες και θα βοηθήσει να "ξεκολλήσουν" αισθηματικά ζητήματα!

Σήμερα θα είσαι η ψυχή της σχέσης σου και αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για να περάσεις όμορφες στιγμές με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η τα νέα στην αισθηματική σου ζωή θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλά!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις λίγο βαρύς/ια και θα έχεις την τάση να παίρνεις τοις μετρητοίς τα πάντα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την πίστη στον εαυτό σου και να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και με τους δικούς σου! Ακόμα είναι πολύ πιθανό να έχεις ένα ξαφνικό νέο που θα έρθει από τους δικούς σου και θα σου φτιάξει τη διάθεση!

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να είσαι λίγο δύσπιστος/η προς το ταίρι σου αλλά σίγουρα θα βρεις και τα κατάλληλα επιχειρήματα να υποστηρίξεις τη δυσπιστία σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα γεμίσει την ημέρα με έντονα συναισθήματα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και θα είσαι ιδιαίτερα φιλικός/η με όλους όσους θα συναναστραφείς σήμερα καθώς η διάθεση σου θα είναι στα πάνω της. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου είναι μια καλή ευκαιρία για να κερδίσεις τις εντυπώσεις οπουδήποτε και να βρεθείς καθώς η καλή σου διάθεση θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Ακόμα και σε φιλικές συναντήσεις θα έχεις τον τρόπο να γίνεις η ψυχή της παρέας και όλοι να αναζητήσουν τη συντροφιά σου. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εκπλήξεις ευχάριστα γνωστούς και φίλους!
 

Το ταίρι σου θα είναι πάνω από όλα φίλος σου σήμερα αλλά πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να του πεις και κάτι που δεν πρέπει. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας νέος έρωτας μπορεί να έρθει μέσα από το περιβάλλον σου για αυτό ρίξε μια ματιά γύρω σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται στη δουλειά καθώς η Σελήνη στον Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά και μόνο σε ζητήματα που αφορούν την καταξίωση και την αναγνώριση σου στον επαγγελματικό τομέα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο είναι βοηθητικό για να πείσεις τους ανώτερους σου πως αξίζεις και μάλιστα πολλά! Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει μια επαγγελματική αναγνώριση που θα έχει αντίκτυπο και στο ταμείο σου! Ακόμα μπορεί να φέρει και ένα ξαφνικό έσοδο που θα σε ανακουφίσει!

Σήμερα τα επαγγελματικά ζητήματα θα είναι εκείνα που θα σε απασχολήσουν στο μέγιστο βαθμό όμως μην ξεχνάς πως πρέπει να επενδύσεις και στη σχέση σου διαφορετικά θα δημιουργηθεί θέμα. Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις την τάση να εντυπωσιάσεις τους ανθρώπους στη δουλειά όχι μόνο με τις επαγγελματικές σου ικανότητες.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!