GOSSIP

Οι Clooneys αποκάλυψαν πως έχουν ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους

Εκτός από τα δίδυμα που πριν λίγους μήνες έφεραν στον κόσμο η Amal και ο George Clooney, φαίνεται πως η διάσημη οικογένεια έχει αποκτήσει και ένα νέο μέλος.

H Amal έχοντας εκπροσωπήσει πολλούς κυνηγημένους από την οργάνωση ISIS, γνώρισε τον Ιρακινό Hazim Avdal και εντυπωσιάστηκε από το θάρρος του και το ζήλο που έδειξε για να σπουδάσει στην Αμερική. Αποφάσισε λοιπόν να τον βοηθήσει μαζί με το σύζυγό της, George Clooney και τα κατάφεραν - σήμερα, ο Avdal είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο. Μάλιστα το ζευγάρι φιλοξένησε στο σπίτι του το νεαρό πρόσφυγα. Ο Hazim τώρα ζει στην Augusta του Κεντάκι, κοντά στους γονείς του George Clooney και ο διάσημος δημοσιογράφος David Letterman τον επισκέφτηκε και μίλησε μαζί του.

Η δράση του ζευγαριού, όμως, δεν περιορίζεται σ’εκείνον. Το φιλανθρωπικό τους ίδρυμα φροντίζει να βρουν σπίτι και να μορφωθούν πρόσφυγες διαθέτοντας 20 εκατομμύρια δολάρια για αυτό το σκοπό.

Ο George Clοoney μίλησε με θαυμασμό για τη σύζυγό του στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του Letterman.  «Είναι αξιοθαύμαστος άνθρωπος, καλή μητέρα και όταν βλέπεις πόσο υπέροχη είναι αισθάνεσαι τόσο περήφανος που την ξέρεις αλλά ταυτόχρονα τόσο μικρός» είπε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!