GOSSIP

H Meghan ξεπορτίζει συχνά από το παλάτι και κυκλοφορεί κρυφά στο Λονδίνο;

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως από τότε που η Meghan Markle μετακόμισε μόνιμα στο παλάτι του Kensington (ως αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Harry) έχει βρει πολλούς τρόπους για να βγαίνει ανενόχλητη όποτε το θέλει και να κυκλοφορεί incognito στην πόλη χωρίς να την πάρουν χαμπάρι τα media που την καταδιώκουν παντού.

Σύμφωνα με το E! το παλάτι έχει έξι εισόδους και εξόδους και η Meghan τα καταφέρνει περίφημα στο να βγαίνει όποτε θέλει και να περνά απαρατήρητη- κάτι που έκανε ενόσω ο δεσμός της με τον πρίγκιπα Harry ήταν κρυφός. 

"Αν πραγματικά έψαχναν την Κate Middleton, θα την έβλεπαν σχεδόν κάθε μέρα", δηλώνει μια πηγή. "Αλλά η Meghan και ο Harry προστατεύουν την ιδιωτικότητά τους με έναν εντελώς νέο τρόπο. Αλλάζουν διαρκώς αμάξια, η Meghan μεταμφιέζεται, φοράει καπέλα. Είναι απίστευτα ευρηματικοί στο να μην τους καταλαβαίνει κανείς Έχουν μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση από τον William και την Kate". 

Όσο για τα αγαπημένα τους μέρη, η Meghan φαίνεται να είναι φαν του καταστήματος Whole Foods απέναντι από το παλάτι, ενώ συχνά δειπνούν με τον πρίγκιπα Harry στην ιδιωτική λέσχη Dean Street Townhouse και το ιταλικό εστιατόριο Bocca di lupo στο Soho. 

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι την έχουν δει αρκετές φορές να αγοράζει λουλούδια στο ανθοπωλείο Kensington Flower Corner - με μια ιδιαίτερη προτίμηση στις ροζ παιώνιες. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!