GOSSIP

Οργή προκαλεί η νέα τόπλες πόζα της Kim που τράβηξε η... κόρη της

H Kim Kardashian συνηθίζει να ανεβάζει τόπλες πόζες της στα social media (και ειδικά φέτος από την αρχή της χρονιάς το έχει παρακάνει!) αλλά αυτή τη φορά πολλοί εξοργίστηκαν με τη νέα της πόζα.

Η διάσημη τηλεπερσόνα ανέβασε στο Instagram μια ακόμη πόζα της στην οποία φαίνεται να βγάζει το σουτιέν της μπροστά στον καθρέφτη από ένα υπνοδωμάτιο.
Μόνο που αυτή τη φορά δεν πρόκειται για κάποια selfie της, αλλά για μια φωτογραφία που τράβηξε η μόλις 4 ετών κορούλα της North West.


Μάλιστα για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία πως η ανήλικη κόρη της τράβηξε την επίμαχη πόζα η ίδια η Kim έβαλε ένα εικονίδιο μιας κάμερας πλάι στο όνομα της North για να μας δείξει όλο καμάρι πως η κόρη της ήταν αυτή που έκανε την φωτογράφο.


Η επίμαχη πόζα προκάλεσε βροχή από οργισμένα σχόλια με πολλούς να σχολιάζουν πως όχι μόνο αυτή η πόζα είναι κακόγουστη, αλλά πάνω από όλα είναι απαράδεκτο για μια μάνα να βάζει την κόρη της να την φωτογραφίζει τόπλες.


Φυσικά υπήρξαν και πολλοί που προσπάθησαν να υπερασπιστούν την Kim και να πουν πως αρκετοί γονείς επιτρέπουν στα παιδιά τους να τους βλέπουν χωρίς ρούχα και το θεωρούν πολύ φυσιολογικό.

Μάλιστα δεν έλειψαν και σχόλια που αναφέρουν πως είναι κομμάτι της σωστής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης των παιδιών το να εξοικειώνονται από νεαρή ηλικία με το ανθρώπινο σώμα.  

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!