GOSSIP

Τι γίνεται τελικά με το διαζύγιο Pitt - Jolie; Μάθε την τελευταία εξέλιξη

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από όταν η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ακόμα επίσημα δεν έχει επίσημα οριστικοποιηθεί ο χωρισμός της με τον Brad Pitt.

Τώρα νέο έγγραφο που αποκαλύφθηκε σε δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, δείχνει πως το πρώην ζευγάρι προσπαθεί να βρει μια συμβιβαστική λύση και θέλει ένα συναινετικό διαζύγιο.


Συγκεκριμένα δημοσιεύματα αποκάλυψαν νέο έγγραφο που κατατέθηκε χθες στο αρμόδιο Δικαστήριο, που χειρίζεται το διαζύγιο, με το οποίο τόσο ο Pitt όσο και η Jolie ζητούν παράταση της προσωρινής απόφασης που ορίζει το ζήτημα της κηδεμονίας των παιδιών. Το δικαστήριο δέχτηκε το αίτημα καθώς και οι δύο πλευρές εμφανίζονται να επιθυμούν να συνεχίσουν εξωδικαστικά τις διαπραγματεύσεις.


Θυμίζουμε πως και ο Pitt και η Jolie έχουν ο καθένας τους ζητήσει να έχει την πλήρη κηδεμονία των 6 παιδιών τους, ωστόσο εδώ και μήνες ο Pitt έχει συμβιβαστεί με το να διατηρεί δικαιώματα επίσκεψης των παιδιών.


Άρα τα έξι παιδιά: ο 16χρονος Maddox, ο 14χρονος Pax, η 12χρονη Zahara, η 11χρονη Shiloh, και τα 9χρονα δίδυμα Vivienne και Knox θα συνεχίσουν να ζουν με την μητέρα τους και όλα δείχνουν πως μάλλον το πρώην ζευγάρι θα κάνει τελικά κάποιο εξωδικαστικό συμβιβασμό. Ωστόσο παραμένει άγνωστο το πως θα μοιραστεί και η τεράστια περιουσία που είχε αποκτήσει το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του γάμου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!