GOOD LIFE

Καλωσορίζουμε τον Φεβρουάριο στην IKEA

Αυτό τον μήνα σας παρουσιάζουμε νέα προϊόντα που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο παιχνιδιάρικη. 

Οι νέες σειρές προϊόντων έχουν μοντέρνα και μίνιμαλ γραμμή, συνδυάζουν διαφορετικά χρώματα αλλά και διαφορετικά υλικά.

Η αγαπημένη γωνιά του σπιτιού είναι συνήθως ο καναπές όπου μπορείτε να χαλαρώσετε ή να δεχτείτε φίλους. Ο σχεδιαστής Mikael Axelsson με τη σύνθεση καναπέ KUNGSHAMN, σχεδίασε έναν καναπέ βασισμένο στις σύγχρονες ανάγκες, έτσι ώστε να μπορεί να μετακινείται εύκολα, γρήγορα και να προσαρμόζεται σε μικρούς χώρους. Στη νέα συλλογή ΙΚΕΑ συμπεριλαμβάνονται το μοντέρνο βοηθητικό τραπεζάκι BURVIK, το οποίο μπορείς να μεταφέρεις παντού, και τα τραπέζια ζιγκόν GRANBODA που μπορούν να μετακινηθούν με ευκολία και να τοποθετηθούν στο σπίτι ή στο γραφείο.

Τη νέα συλλογή της ΙΚΕΑ έρχονται να συμπληρώσουν τα φωτιστικά οροφής VÄXJÖ, τα οποία διακρίνονται από τη μίνιμαλ αισθητική τους, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στο εντυπωσιακό μπλε χρώμα ή το διακριτικό μπεζ, αλλά και τα ρολόγια STOLPA & PANORERA, μία νέα σειρά ρολογιών που συνδυάζει κομψότητα, λειτουργικότητα και προσιτή τιμή.

Αν θέλετε να ανανεώσετε το χώρο σας, και να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό στιλ, τότε μια έξυπνη λύση είναι το χαλί και τα καλύμματα στα μαξιλάρια. Η ΙΚΕΑ τον Φεβρουάριο προτείνει το χαλί TORRILD σχεδιασμένο με ένα χαρούμενο μοτίβο σε ανοιχτό ροζ, μουσταρδί, μπεζ, μπεζ-γκρι και πράσινο-γκρι. Τα καλύμματα μαξιλαριών JOHANNE περιλαμβάνουν ένα ασπρόμαυρο μοτίβο και είναι κατασκευασμένα από ραμί, ένα ανθεκτικό, φυσικό υλικό.

Η ΙΚΕΑ, θέλοντας να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις, παρουσιάζει τα νέα προϊόντα για το ντους BROGRUND και VALLAMOSSE, με θερμοστατικούς μίκτες, τηλέφωνα ντους με διαφορετική ροή νερού, ολοκληρωμένα σετ ντους και μικρότερα εξαρτήματα. Ανακαλύψτε νέα προϊόντα για το χώρο του μπάνιου και όμορφες διακοσμητικές πινελιές που θα δώσουν νέα πνοή στο χώρο σας!

Οι γονείς θα βρουν πολλά νέα προϊόντα για τα παιδιά, όπως νέα έπιπλα, καινούργια υφάσματα και στρώματα, όλα σχεδιασμένα με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών.

Στη συλλογή περιλαμβάνονται η σειρά KLÄMMIG που περιέχει απαλές πετσέτες, παπλωματοθήκη και ένα στρωματάκι αλλαξιέρας, καθώς και η σειρά SOLGUL, η οποία περιλαμβάνει βρεφικά έπιπλα για ένα όμορφο και ζεστό παιδικό υπνοδωμάτιο με κούνια και ντουλάπα.

Γνωρίστε τα φωτιστικά τοίχου και γραφείου KRUX, ειδικά σχεδιασμένα για ασφαλή χρήση από τα παιδιά. Θυμίζουν ζωάκια με αυτιά και φέρνουν χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών.

Στη μεγάλη γκάμα του Φεβρουαρίου έρχεται να προστεθεί και η βάση σερβιρίσματος FÖRÄDLA με το μοντέρνο ύφος της, η οποία είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις εκάστοτε ανάγκες σας μιας και οι πιατέλες αφαιρούνται και το ύψος ανάμεσα τους αυξομειώνεται.

Την ολοκαίνουργια συλλογή προϊόντων Φεβρουαρίου ολοκληρώνουν τα είδη σερβιρίσματος KRUSTAD, που προσδίδουν κομψότητα στην τραπεζαρία με το ιδιαίτερο μοτίβο τους και την ανοιχτή γκρι, γυαλιστερή επιφάνεια. Η σειρά περιλαμβάνει πιάτο, μικρό πιάτο, μπολ και κούπα.

Με τη μεγάλη γκάμα λοιπόν του Φεβρουαρίου, η ΙΚΕΑ σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το χώρο σας όπως τον ονειρεύεστε, και να βρείτε πρακτικά και χρήσιμα προϊόντα που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!