THE ANALYZER

Ο Survivor Analyzer απαντά στα ερωτήματά σας!

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε η 2η εκπομπή «The Analyzer» με τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος σχολίασε λεπτομερώς τα όσα συνέβησαν στο προχθεσινό επεισόδιο του Survivor 2. 

Η απήχηση ήταν τρομερή και ο Μάριος απέδειξε για άλλη μια φορά πως μόνο ένας αληθινός Survivor μπορεί να καταλάβει και να εξηγήσει τα όσα συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες του παιχνιδιού διαβίωσης.

Όπως σας είχε υποσχεθεί, ο Μάριος Πρίαμος δεν άφησε αναπάντητα τα ερωτήματά σας.   

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις μερικές από τις ερωτήσεις που θέσατε και τις απαντήσεις του «Τρελού Κύπριου».

 

Μάριος: Κατ’ αρχήν ζηλεύω που βλέπω τα παιδιά στον Άγιο Δομίνικο αλλά τους εύχομαι καλή επιτυχία γιατί είναι μια εμπειρία ζωής.

 

 

Μάριος: Ναι, θα πάω καλεσμένος στο φετινό Survivor, αφού πέρυσι μαζί με τον Χρανιώτη κερδίσαμε τον διαγωνισμό τραγουδιού.

 

Μάριος: Η Μελίνα μού φαίνεται πάρα πολύ δυνατή και πιστεύω πως θα προχωρήσει αρκετά στο παιχνίδι.

 

Μάριος: Ο Θοδωρής έχει δείξει πως είναι ένας πολύ δυνατός παίχτης και είναι ένα από τα παιδιά που θα μας απασχολήσουν και στο μέλλον.

 

Μάριος: Αυτό  που με έκανε να λάβω μέρος στο Survivor είναι το γεγονός ότι είναι μια εμπειρία ζωής και ήθελα πολύ να μπω σε ένα reality, το οποίο έχει αυτό το concept.

 

Μάριος: Η Σπυροπούλου, αν και αγωνιστικά δεν είναι από τις δυνατές παίχτριες, παρ’ όλα αυτά βοηθά την ομάδα της και νομίζω πως εάν δεν φύγει στη σημερινή αποχώρηση θα βελτιωθεί.

 

Μάριος: Τα παιδιά σίγουρα περνάνε δύσκολα και σίγουρα τους λείπουν τα δικά τους άτομα, αλλά πιστεύω πως είναι πολύ νωρίς για κλάματα.

 

Μάριος: Πιστεύω πως αυτά τα δύο κορίτσια έχουν δείξει πως είναι πολύ δυνατές παίκτριες, όμως πιστεύω πάρα πολύ και στην Βιργινία, η οποία έχει δείξει και αυτή πως είναι μια εξίσου δυνατή παίκτρια.

 

Μάριος: Με αυτά που ανακοίνωσε η παραγωγή, πιστεύω πως θα έχει ακόμη μεγαλύτερα έπαθλα.

 

Μάριος: Δεν ξέρω, αν και είναι πάρα πολύ γρήγορα να κρίνουμε χαρακτήρες.

 

Μάριος: Φυσικά κάποιος που έχει αθλητική παιδεία έχει πλεονέκτημα στο παιχνίδι, φτάνει όμως οι αντοχές του οι αγωνιστικές να είναι και ψυχολογικές.

 

Μάριος: Πιστεύω πως το θέμα με τον Θοδωρή ήταν το πλάνο που τραβούσε η κάμερα, από το σημείο φαινόταν ότι πατούσε αλλά νομίζω ότι δεν πατούσε, γιατί σίγουρα θα το έβλεπε η παραγωγή.  

 

Τέλος, μην ξεχάσετε να δείτε το επόμενο επεισόδιο «The Analyzer» απόψε, στις 20:45. H εκπομπή προβάλλεται, στο Facebook του Sigmalive Magazine, στο κανάλι του Sigmalive Magazine στο Youtube και στο ακόλουθο link: http://mag.sigmalive.com/the-analyzer

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!