GOSSIP

Πασίγνωστο μοντέλο τόλμησε να ποζάρει στη Vogue χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Για τα περισσότερα μοντέλα ένα εξώφυλλο στο περιοδικό Vogue είναι όνειρο ζωής και η ευκαιρία τους να λάμψει η ομορφιά τους. Όμως το συγκεκριμένο μοντέλο έχει κάνει δεκάδες τέτοια εξώφυλλα και πλέον τολμάει να ποζάρει ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η 37χρονη Gisele Bundchen, η Βραζιλιάνα καλλονή που για πάνω από μια δεκαετία απολάμβανε τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου στον πλανήτη (πρόσφατα την εκθρόνισε η Kendall Jenner) έκανε ένα ακόμη Vogue εξώφυλλο και αυτή τη φορά τόλμησε να είναι εντελώς άβαφη και μας δείχνει πως συνεχίζει να είναι απίστευτα όμορφη.


Η Gisele πόζαρε για το νέο τεύχος της ιταλικής έκδοσης του γνωστού γυναικείου περιοδικού και πόζαρε μέσα στο σπίτι της στη Βοστώνη των ΗΠΑ (όπου ζει με τα παιδιά της και τον σύζυγό της Tom Brady που είναι διάσημος παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου).


To editorial έχει τίτλο Sunday With Gisele, δηλαδή μια Κυριακή με τη Ζιζέλ και όπως θα δείτε το διάσημο μοντέλο δείχνει απίστευτα χαλαρή, χαρούμενη και όμορφη ακόμα και φορώντας τις πυτζάμες της!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!