ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί πίεση προκειμένου να τελειώσεις με τις δουλειές που έχεις αναλάβει.

ΚΡΙΟΣ

Τα συναισθήματα σου θα είναι έντονα σήμερα για αυτό και θα αντιμετωπίζεις κάθε ζήτημα -ακόμα και το πιο απλό- σαν μια πρόκληση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο δεν θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις καθώς δεν θα έχεις το σωστό τρόπο. Καλύτερα να μην κάνεις καμία κίνηση σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα αν δεν είσαι σίγουρος/η καθώς αν αποδειχθούν λάθος θα τα βάλεις με τον εαυτό σου. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και να μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς.  

Σήμερα ίσως να μην έχεις τον κατάλληλο τρόπο για να δείξεις στον/στη σύντροφό σου τα συναισθήματα σου για αυτό καλύτερα να προτιμήσεις τις πράξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η το δεύτερο μισό της ημέρας θα είναι πιο ευνοϊκό για τα αισθηματικά σου ζητήματα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις με τους αγαπημένους σου εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα και τα συναισθήματα που θα σου προκαλέσουν θα είναι γλυκόπικρα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντι σου, στο ζώδιο του Σκορπιού και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο δεν θα σε βοηθήσει στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις καθώς θα κάμψει προσωρινά την αυτοπεποίθηση σου. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα είναι βοηθητική για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις την εύνοια της τύχης για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς!

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι το στήριγμα σου για αυτό μια καλή ιδέα είναι να βρεις τρόπο να του/ης το δείξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα συνεργασία μπορεί να αποδειχθεί και ευνοϊκή σε προσωπικό επίπεδο!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα της καθημερινότητας και υποχρεώσεις ρουτίνας θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και δεν θα σε αφήσουν να ασχοληθείς με αυτά που επιθυμείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί πίεση προκειμένου να τελειώσεις με τις δουλειές που έχεις αναλάβει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και πιθανό να τα βάλεις ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Όσο περνά η ημέρα τόσο θα χαλαρώνεις και το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο σε αυτό! Δεν αποκλείεται να έχεις και μια χείρα βοηθείας εκεί που δεν το περιμένεις!

Σήμερα μπορεί να έχεις μερικά νεύρα παραπάνω λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που θα έχεις όμως δεν θα βρεις το δίκιο σου αν ξεσπάσεις στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια αισθηματική εξέλιξη κατά το δεύτερο μισό της ημέρας θα σου φτιάξει το κέφι!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να βρίσκεις αφορμές για να απασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν προκειμένου να περάσεις καλά! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο πιθανό να σου δημιουργήσει τάσεις παλιμπαιδισμού με αποτέλεσμα ακόμα και αν έχεις δίκιο να μην καταφέρεις να το βρεις. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δια θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να μη χάσεις το κέφι σου και την αισιοδοξία σου ακόμα και αν η ημέρα σου δημιουργήσει μικρά μπερδέματα.

Σήμερα μπορεί να μην έχεις τον τρόπο να δείξεις στον/στη σύντροφό σου τα συναισθήματα σου για αυτό μην κάνεις κινήσεις εντυπωσιασμού καθώς ενδέχεται να μη σου "βγουν". Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α θα σε ενθουσιάσει αλλά πρόσεξε καθώς μπορεί να του/ης δώσεις λάθος δείγματα!

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να περάσουν από το μυαλό σου όλες οι αδικίες που έχεις υποστεί κατά καιρούς και θα ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι! Η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα εντείνει τη τάση που θα έχεις να αναμοχλεύσεις παρελθοντικά γεγονότα και αυτό δεν θα είναι βοηθητικό για τη διάθεση σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο θα εντείνει την εσωτερική σου αναστάτωση και δεν θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να την εκφράσεις. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα κατευνάσει την αναστάτωση σου και θα ευνοήσει το κλίμα ιδιαίτερα εντός οικίας, για αυτό επίλεξε να μείνεις σπίτι και να χαλαρώσεις.

Σήμερα μπορεί να φανείς απόμακρος προς το ταίρι σου και θα χρειαστεί να δώσεις κάποιες εξηγήσεις προκειμένου να μην το πάρει προσωπικά. Αν είσαι ελεύθερος/η μην ξεκινήσεις να συζητάς τα παράπονα που έχεις γενικά με κάποιον/α που μόλις έχεις γνωρίσει και βρες ένα πιο "ανώδυνο" θέμα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα προτιμήσεις να μοιραστείς τα θέματα σου με τους γύρω σου καθώς θέλεις να έχεις ποικιλία απόψεων ώστε μετά να αποφασίσεις ποια άποψη θα ασπαστείς! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο μπορεί να κάνει τους άλλους να παρεξηγήσουν τις προθέσεις σου καθώς ακόμα και άθελα σου πιθανό να τους δώσεις αφορμές. Το απόγευμα οι συναντήσεις και οι επαφές θα είναι πιο ευνοϊκές για εσένα καθώς η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα βοηθήσει σε αυτό! Είναι πιθανό να κάνεις και νέες γνωριμίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν σε κάποιο προσωπικό σου ζήτημα.

Σήμερα ενδέχεται να είσαι σπάταλος/η και αυτό να δημιουργήσει εκνευρισμό στο/η σύντροφό σου όμως κάτι θα βρεις και θα τον/ην καλοπιάσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον θα σου εκμυστηρευτεί τα συναισθήματα του!

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα σε απασχολήσουν οικονομικά θέματα καθώς δεν είσαι σίγουρος/η για τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις προκειμένου να ευνοήσεις το ταμείο που τις τελευταίες ημέρες είναι μείον! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο δεν θα σε βοηθήσει να κινηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση καθώς οι ενέργειες σου θα σαμποτάρουν τους στόχους σου! Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σου φέρει μια ευκαιρία ή κάποιο δώρο που θα βελτιώσει την αυτοπεποίθηση και το πορτοφόλι σου!

Σήμερα θα έχεις μια ένσταση για κάθε φιλοφρόνηση που θα σου κάνει το ταίρι σου με αποτέλεσμα εσύ ο/η ίδιος/α να σαμποτάρεις τον εαυτό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις καθώς θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση σου θα είναι μεταβαλλόμενη σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμικές τάσεις με αποτέλεσμα να μπερδέψεις τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο μπορεί να επεκτείνει την κυκλοθυμία σου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα στο σπίτι. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα σε βοηθήσει να μη χαλάσεις την καλή σου εικόνα καθώς θα έχεις τον τρόπο -παρά την περίεργη διάθεση σου- να μην σου κρατήσει κανείς κακία!

Σήμερα μπορεί να φανείς ιδιαίτερα εγωκεντρικός/η απέναντι στο ταίρι σου και αυτό δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία σας! Αν είσαι ελεύθερος/η σίγουρα υπάρχει εύνοια στα αισθηματικά σου ζητήματα, αλλά θα πρέπει και εσύ να προσέξεις και να προβάλλεις την καλή σου πλευρά!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορεί να μην έχεις καλή διάθεση καθώς το μυαλό σου θα κατακλύσουν ανασφάλειες και φοβίες που θα σε επηρεάσουν ακόμα και αν ξέρεις πως ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο πιθανό να εντείνει την ανησυχία σου καθώς δεν θα μπορέσεις εύκολα να αυτο-συγκρατηθείς. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να στρέψεις την προσοχή σου σε θετικές σκέψεις!

Σήμερα ενδέχεται να είσαι καχύποπτος/η όχι μόνο με το ταίρι σου αλλά και με τον ίδιο σου τον εαυτό με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αποστάσεις αν δεν προσπαθήσεις να το ελέγξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις τις σκέψεις σου να σαμποτάρουν ένα αισθηματικό ζήτημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επαφές και οι συναντήσεις με φίλους σου θα είναι η κύρια ενασχόληση σου σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό ευνοεί συλλογικές και κοινωνικές δραστηριότητες. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο δεν θα είναι βοηθητικό καθώς θα σου δημιουργήσει μια συναισθηματική αναστάτωση, που με τη σειρά της θα δημιουργήσει κυκλοθυμία ακόμα και προς τους αγαπημένους σου φίλους. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα βοηθήσει το κλίμα στις σχέσεις σου καθώς θα σου χαρίσει την απαραίτητη νότα αισιοδοξίας που θα σε κάνει ξανά εξωστρεφή.

Σήμερα μπορεί να δώσεις ακόμα και άθελα σου δικαιώματα στο ταίρι σου για να ζηλέψει ιδιαίτερα αν το παραμελήσεις όλη την ημέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η το δεύτερο μισό της ημέρας ενδείκνυται για ευχάριστες αισθηματικές εξελίξεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα αποσπάσουν την προσοχή σου από οτιδήποτε άλλο καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεχωρίσεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου δεν θα σε βοηθήσει στις επιδιώξεις σου καθώς είναι πιθανό να σου δημιουργήσει αμφιβολίες σχετικά με εσένα και τις δυνατότητες σου. Προσπάθησε να βρεις την αυτοπεποίθηση σου καθώς είναι το κλειδί της επιτυχίας. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δία μπορεί να φέρει μια εξέλιξη σχετική με κάποιο επαγγελματικό θέμα που θα σε χαροποιήσει!

Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα έχεις την τάση να πεις πολλά τα οποία δεν θα σε βοηθήσουν να στηρίξεις τις απόψεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να κρατήσεις τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά ζητήματα διαχωρισμένα...

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού ευνοεί τη διάθεση σου, τις συναναστροφές με κόσμο αλλά και τα ταξίδια "ψιθυρίζοντας" σου πως ποτέ δεν είναι αργά για μια μονοήμερη απόδραση από τις υποχρεώσεις! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Υδροχόο  δεν θα είναι βοηθητικό για να πείσεις τους άλλους να ακολουθήσουν τα σχέδια σου και αυτό πιθανό να σε εκνευρίσει. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο για να περάσεις μια όμορφη ημέρα ακόμα και αν δεν πας εκδρομή!

Πάρε το ταίρι σου και κάνετε μια απόδραση στη φύση, σε συγγενείς και κουμπάρους γιατί αν δεν κάνετε τίποτα θα εκνευρίσει ό ένας τον άλλο! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση όμως πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς σε υπερβολές κατά την προσέγγιση!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!