GOSSIP

Θύμα ληστείας έπεσε η τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ

Τα πάντα, μέχρι και τα πιεσόμετρα έκλεψαν άγνωστοι από το σπίτι της γνωστής τραγουδίστριας,η οποία μάλιστα φοβάται πως την έχουν δηλητηριάσει. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η τραγουδίστρια υποπτεύεται μια Γεωργιανή (και μια φίλη της),  που λίγες μέρες πριν από την κλοπή είχε προσλάβει ως οικιακη βοηθό και μας λέει: «Η αδιαθεσία μπορεί να προήλθε από «κάτι», ίσως και δηλητήριο που μου έριξαν στο νερό για να μη βρίσκομαι σπίτι μου και να μπορέσουν να με κλέψουν ανενόχλητοι. Ένας φίλος γιατρός, που μένει κοντά μου, έρχεται κάθε βράδυ και μου παίρνει την πίεση. Πριν από μερικές μέρες ήρθε και είδε ότι δεν ήμουν καλά. Αμέσως πήρε έναν φίλο του και του είπε «στείλε ασθενοφόρο γιατί η Καίτη δεν είναι καλά». Νόμιζε ότι είχα πάθει εγκεφαλικό. Πράγματι, πήγα στο νοσοκομείο όπου παρέμεινα τέσσερις μέρες, χωρίς όμως να βρουν κάτι οι γιατροί….Εγώ πιστεύω πως μου έριξαν κάποια ουσία στο νερό για να στείλουν στο νοσοκομείο και να με κλέψουν με την ησυχία τους».

Λίγο αργότερα συμπληρώνει:  «Και τι δεν πήραν! Είχα πράγματα διπλά και μου τα πήραν όλα. Τουλάχιστον μου άφησαν το ένα (σ.σ. πιεσόμετρο). Πήραν ψησταριές, βαλίτσες γεμάτες ρούχα, παλτό, σεντόνια, μαξιλάρια, πετσέτες. Μου πήραν ακόμη δίσκους και κασέτες. Κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι που μου λείπει», ενώ όπως η ίδια  λέει πως από το σπίτι της λείπουν και  4.500 ευρώ, ένα γούνινο παλτό black diamond αξίας 10.000 ευρώ, πολλά ρούχα από την πλούσια γκαρνταρόμπα της, αλλά και οικιακές συσκευές και κουζινικά όπως μίξερ, τηγάνια και κατσαρόλες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!