ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου 2018

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να νιώσεις πως δεν είσαι μετέωρος/η οικονομικά.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους κάποιες δουλειές που είχες αφήσει και θα χρειαστούν ένα σημαντικό μερίδιο από το χρόνο σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου και να τελειώνεις με αυτές. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σου εφιστά την προσοχή καθώς τα λάθη είναι πιθανά. Είναι προτιμότερο να είσαι επιφυλακτικός/η με οτιδήποτε ακούσεις σήμερα καθώς είναι πιθανό να σε μπερδέψει. Αν έχεις δουλειές με τις οποίες σχετίζονται και τρίτοι προσπάθησε να έχετε μια καλή συνεργασία και να βεβαιωθείτε για τις λεπτομέρειες.

Σήμερα θα νιώθεις την ενέργεια σου σε χαμηλά επίπεδα για αυτό απόφυγε τις εντάσεις με το ταίρι σου αλλιώς θα κατέβει ακόμα πιο χαμηλά. Αν είσαι ελεύθερος/η μια γνωριμία θα σε "αποσυντονίσει" αλλά καλύτερα να κρατήσεις μικρό καλάθι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα το μόνο που θέλεις είναι να περάσεις την ημέρα σου κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν και σε διασκεδάζουν για αυτό και θα αποφύγεις εσκεμμένα κάθε τι που θα δεις σαν αγγαρεία. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα σε παρασύρει σε σπατάλες και κραιπάλες! Οι φίλοι σου με τη σειρά τους, θα σε παρασύρουν σε βόλτες που θα δημιουργήσουν έξοδα και την τάση για κραιπάλες! Πρόσεξε καθώς θα πρέπει να ασκήσεις βούληση προκειμένου να μη χάσεις τον έλεγχο.

Μια έξοδος με τον/τη σύντροφό σου και τους φίλους σου θα είναι αγχολυτική για αυτό επιδίωξε τη! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να μην είναι ξεκάθαρη απέναντι σου για αυτό μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου εντός οικίας καθώς η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σε προτρέπει να ασχοληθείς με τα εν οίκω. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς θα σε κάνει επιρρεπή σε λάθος εκτιμήσεις με αποτέλεσμα να πάρεις λάθος αποφάσεις. Μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις για σημαντικά θέματα σήμερα καθώς το πιο πιθανό είναι να μη γνωρίζεις όλη την αλήθεια ή να τη γνωρίζεις παραποιημένη. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και στις επαγγελματικές συναλλαγές σου καθώς μπορεί να μπερδευτείς ή οι άλλοι να προσπαθήσουν να σε μπερδέψουν.

Σήμερα αυτό που έχεις ανάγκη είναι να έχεις καλή εικόνα προς τα έξω για αυτό και θα παραβλέψεις θέματα της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα έχει την αποδοχή των γύρω σου και θα σε ενθουσιάσει, αλλά σκέψου αν αυτό μόνο αρκεί.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο σχέσεις με συγγενείς, γνωστούς και γείτονες και η ημέρα θα γεμίσει με συζητήσεις προκειμένου να ανταλλάξετε τα νέα σας. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα τονίσει την εξωστρέφεια σου και την ανάγκη σου να μοιραστείς αυτά που νιώθεις.  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα ακούσεις καθώς δεν θα ανταποκρίνονται όλα στην πραγματικότητα. Ακόμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις τόσο καλά και να μην τους εκμυστηρευτείς πράγματα τα οποία εσύ θεωρείς προσωπικά.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να μην είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου για αυτό προσπάθησε να βρεις αν έχει λόγο να κάνει κάτι τέτοιο. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε για εσένα πράγματα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή και μην ανοίγεσαι σε νέες γνωριμίες.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα διαπιστώσεις πως υπάρχουν ζητήματα που σου προκαλούν αναστάτωση και ανασφάλεια και τα περισσότερα από αυτά σχετίζονται με τα οικονομικά σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να νιώσεις πως δεν είσαι μετέωρος/η οικονομικά. Για να γίνει αυτό είναι πιθανό να μπεις στη διαδικασία να ενεργήσεις με ρίσκο προκειμένου να βελτιώσεις την κατάσταση στο πορτοφόλι σου. Καλό θα ήταν να μη βιαστείς καθώς η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις και λάθος αποφάσεις. Απόφυγε τις οικονομικές συμφωνίες σήμερα ιδιαίτερα αυτές που θα σου φανούν ευκαιρίες.

Σήμερα είναι πιθανό να ακούσεις ή να πεις μερικές ανακρίβειες για αυτό εξέτασε διεξοδικά οτιδήποτε φτάσει στα αυτιά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε γεμίσει με ευσεβείς πόθους και θα χρειαστεί να επικαλεστείς τον ρεαλισμό σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα αυτό που θα θελήσεις είναι να ακουστούν οι ανάγκες και τα θέλω σου για αυτό και θα κάνεις τα πάντα για να το καταφέρεις. Βέβαια αν δεν προσέξεις τον τρόπο σου ενδέχεται να δημιουργηθούν εντάσεις με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σου εφιστά την προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι πιθανό οι άλλοι να μην είναι ειλικρινείς απέναντι σου αλλά είναι πιθανό να μην είσαι ούτε και εσύ. Κράτησε τα προσχήματα αλλά καλύτερα να μην επενδύσεις οπουδήποτε σήμερα, είτε σε ανθρώπους είτε σε συμφωνίες.

Η ημέρα σήμερα θα έχει εξαπατήσεις και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η όσον αφορά και τον/τη σύντροφό σου αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μια πρόσφατη γνωριμία μπορεί να σου πει πολλά και να εννοεί λίγα!

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα οι σκέψεις σου θα σου προκαλέσουν ανησυχία και θα σου δημιουργήσουν άρνηση καθώς έχεις ανάγκη να μην κάνεις απολύτως τίποτα προκειμένου να τις τακτοποιήσεις και να τις βάλεις σε μια σειρά. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς είναι ευνοϊκή για σενάρια που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα! Απόφυγε να κάνεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με τις ανησυχίες που σου έρχονται στο μυαλό καθώς θα μπεις σε ένα φαύλο κύκλο που θα σε κάνει να δώσεις σημασία σε μη ρεαλιστικά γεγονότα.

Ο/η σύντροφός σου θα πει κάτι αλλά εσύ θα το ερμηνεύσεις με τον τρόπο που σε συμφέρει κι αυτό θα πρέπει να το προσέξεις! Αν είσαι ελεύθερος/η προτίμησε τις πράξεις και όχι τα λόγια από τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επαφές με φίλους σου, οι συλλογικές δραστηριότητες και οι ατέλειωτες συζητήσεις θα είναι μερικά από τα σενάρια αυτής της ημέρας που προβλέπεται άκρως επικοινωνιακή! Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα βρει τρόπο να θολώσει το τοπίο. Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να μάθεις την ειλικρινή γνώμη των άλλων για κάποιο θέμα που σε απασχολεί καθώς θα είναι δύσκολο να τα καταφέρεις. Αντί αυτού είναι πιθανό να ακούσεις κάτι το οποίο θα σε ικανοποιήσει αλλά δεν θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Σήμερα θα έχεις θολή εικόνα και θα πρέπει να αποφύγεις τις λάθος εκτιμήσεις.

Το ταίρι σου και οι φίλοι σου θα είναι εκείνοι που θα έχουν αρκετές πιθανότητες να πουν μικρά ψεματάκια σήμερα για αυτό θα πρέπει να μην πιστεύεις οτιδήποτε ακούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία δεν είναι αυτό που φαίνεται και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα είναι εκείνα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και ζητά επαγγελματική αναγνώριση! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς δεν είναι ευνοϊκή καθώς θα διαπιστώσεις πως οι κινήσεις των γύρω σου δεν θα είναι ξεκάθαρες και θα σε μπερδέψουν. Πρόσεξε ιδιαίτερα αν έχεις κατά νου να συνάψεις συμφωνίες καθώς η ημέρα θα δημιουργήσει θολό σκηνικό. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε και στους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι στη δουλειά καθώς μπορεί να μην έχουν αγνές προθέσεις.

Είναι πιθανό να πιστεύεις πως έχεις την τέλεια σχέση όμως ακόμα και αν είναι έτσι θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί της και να μην την έχεις στον αυτόματο πιλότο νομίζοντας πως θα είναι πάντα εκεί! Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες καθώς πιθανό να είναι "θολές".

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς σε πρακτικά θέματα καθώς η ανάγκη σου είναι να κάνεις ένα ταξίδι, μια εκδρομή ή ακόμα και να διαβάσεις ένα βιβλίο που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις παραστάσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα κάνει πρωταρχικό σου αίτημα την ηρεμία σου και τη χαλάρωση! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα φέρει κοντά σου ανθρώπους από το ευρύτερο και όχι μόνο περιβάλλον σου οι οποίοι θα θελήσουν κάτι από εσένα και πιθανό θα σου το μεταφέρουν με πλάγιο τρόπο. Μην πιστεύεις οτιδήποτε ακούσεις σήμερα καθώς η ημέρα ευνοεί παρανοήσεις!

Σήμερα θέλεις να βγεις έξω, να διασκεδάσεις ή να κάνεις ένα ταξίδι αλλά ο/η σύντροφός σου θα βρει κάποια δικαιολογία να μην ακολουθήσει το πλάνο σου για αυτό συζήτησε και τα δικά του θέλω. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα είναι εκείνη που θα σε γεμίσει προσμονή αλλά πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να πάρεις βιαστικές αποφάσεις!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής καθώς στο μυαλό σου έχουν γυρίσει ζητήματα του παρελθόντος και σου έχουν δημιουργήσει μια συναισθηματική αναστάτωση. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς είναι ευνοϊκή για παραπλανήσεις κάθε είδους. Υπάρχει πιθανότητα να έχεις μια επιστροφή ενός παλιού έρωτα ο οποίος θα γυρίσει μετανιωμένος και θα κάνει τα πάντα να σε πείσει για αυτό, αλλά καλύτερα να μην πειστείς! Ακόμα είναι πιθανό ένα οικονομικό θέμα να μην έχει την εξέλιξη που περιμένεις αν κάνεις μια λάθος ενέργεια. Καλύτερα να αφήσεις τη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων για άλλη ημέρα!

Σήμερα καλό θα ήταν να είσαι λίγο δύσπιστος/η σε θέματα που αφορούν το ταίρι σου καθώς θα πρέπει να βρεις μια ισορροπία μιας κα υπάρχει η τάση για λάθος εκτιμήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μην ακούσεις τις Σειρήνες ενός ανθρώπου που έρχεται από το παρελθόν.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η προσοχή σου σήμερα θα στραφεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα τονίσει τη σημασία που έχει η γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων για εσένα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου καθώς σήμερα θα είσαι επιρρεπής σε λάθη και παρανοήσεις. Μην δείξεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν είσαι σίγουρος/η πως την αξίζουν και κράτησε στάση αναμονής για σημαντικές αποφάσεις καθώς η αλήθεια είναι πως η ημέρα δεν ευνοεί τα σωστά συμπεράσματα.

Σήμερα θα έχεις αρκετές πιθανότητες τόσο να πεις όσο και να ακούσεις κάποια ανακρίβεια από το/η σύντροφό σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες.

 Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!