ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου 2018

 Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες με ανθρώπους που δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητοι! 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα παραμείνει για λίγες ώρες ακόμα στο Λέοντα και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συγχρωτιστείς με ανθρώπους, να δεις φίλους σου και να ερωτευτείς! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από το ζώδιο σου θα φέρει στην επιφάνεια την ανάγκη σου να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό και να βρεις ένα νέο χόμπι! Είναι πιθανό να ξεκινήσεις ένα άθλημα που θα μπορέσει να σου ανεβάσει την αδρεναλίνη καθώς είναι αυτό ακριβώς που θέλεις! Οι νέες γνωριμίες θα αυξήσουν τους παλμούς της καρδιάς σου και θα σου ανεβάσουν και εκείνες τη διάθεση!

Παρακίνησε το ταίρι σου να ξεκινήσετε μαζί ένα νέο χόμπι καθώς ο αθλητισμός θα σας φέρει πιο κοντά! Αν είσαι ελεύθερος μια νέα γνωριμία θα είναι εκείνη που θα σου προκαλέσει την ανάγκη να ερωτευτείς και μάλιστα ο έρωτας θα είναι κεραυνοβόλος!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσοχή σου είναι στραμμένη σε οικογενειακά θέματα καθώς αν δεν γίνουν όλα όπως τα έχεις κατά νου δεν πρόκειται να ασχοληθείς με τίποτε άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης φέρνει ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να σκεφτείς λύσεις για οτιδήποτε σε απασχολεί έξω από τα "κουτάκια" σου και αυτό θα είναι θετικό για τις υποθέσεις σου. Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως οτιδήποτε σκέφτεσαι με ένα μαγικό τρόπο έρχεται στο προσκήνιο για αυτό πρόσεξε ιδιαίτερα τις σκέψεις σου!

Δυο μυαλά λειτουργούν καλύτερα από ένα για αυτό άκουσε και τη γνώμη του/της συντρόφου σου για κάποιο ζήτημα που σε απασχολεί καθώς μπορεί να είναι σωτήρια! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα είναι εκείνη που θα σου ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το επικοινωνιακό χάρισμα το έχεις έμφυτο όλοι το ξέρουν αυτό αλλά σήμερα θα είναι ακόμα πιο έντονο για αυτό και όλοι θα αναζητούν την παρέα και τη γνώμη σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες με ανθρώπους που δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητοι! Σήμερα είναι στο χέρι σου να διευρύνεις τον περίγυρο σου καθώς θα γνωρίσεις νέο κόσμο και θα έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις και τις απόψεις σου! Πρόσεξε καθώς θα έχεις την τάση να κάνεις αψυχολόγητες αγορές αν βγεις μια βόλτα στα μαγαζιά!
 

Σήμερα ψάξε να βρεις κάτι διαφορετικό για να περάσεις την ημέρα μαζί με το ταίρι σου και να βγείτε από τη ρουτίνα! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα έρθει ως δια μαγείας μέσα από το στενό σου φιλικό περιβάλλον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα τα υλικά αγαθά που έχεις δεν θα σου είναι αρκετά και θα προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να τα αυξήσεις καθώς μέσα από αυτά θα νιώσεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.  Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου φέρει ευκαιρίες που θα βοηθήσουν το ταμείο σου σε κάθε περίπτωση! Είναι πιθανό να σου γίνει μια επαγγελματική πρόταση που δεν περιμένεις ή να συνειδητοποιήσεις πως έχει δρομολογηθεί μια αλλαγή που περίμενες στη δουλειά σου, η οποία θα σε επηρεάσει θετικά! Η ημέρα θα έχει εκπλήξεις σήμερα για αυτό να είσαι προετοιμασμένος/η!

Το ταίρι σου μπορεί να έχει μια ιδέα την οποία αν υλοποιήσεις θα σου αποφέρει κέρδη για αυτό άκουσε το προσεκτικά! Αν είσαι ελεύθερος/η η εξέλιξη μιας πρόσφατης γνωριμίας θα παίξει μεγάλο ρόλο στην αύξηση της αυτοπεποίθησης σου!

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη θα βρίσκεται λίγο ακόμα στο ζώδιο σου επηρεάζοντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στην προσωπική σου ζωή που μπορεί να ανατρέψουν κάποια θέματα, όμως θα είναι ευχάριστες! Άδραξε κάθε λεπτό της ημέρας για να έρθεις κοντά με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και να ηρεμήσεις τα πνεύματα που είναι πιθανό να είχαν οξυνθεί και κατά τη χθεσινή έκλειψη. Προσπάθησε να μην κολλήσεις με μικρά πράγματα που μπορούν να σου χαλάσουν τη διάθεση και να φέρουν εντάσεις, οι οποίες μόλις έφυγαν!
 

Το ταίρι σου θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διάθεσή σου σήμερα ακόμα και αν δεν του το δείχνεις για να μην το πάρει επάνω του! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσω κάποιου συνεργάτη σου ή μπορεί το τιμώμενο πρόσωπο του έρωτα να είναι κάποιος συνεργάτης σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να ξυπνήσεις με νωχελική διάθεση καθώς η Σελήνη από το Λέοντα θα φέρει στην επιφάνεια τις ανησυχίες σου, οι οποίες θα σου "δεσμεύσουν" την ενέργεια προκειμένου να πολλαπλασιαστούν.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να βρεις μια λύση σε κάποιο θέμα ξαφνικά για αυτό εμπιστεύσου οτιδήποτε σου έρθει στο μυαλό σήμερα. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα προκύψουν από εκεί που δεν το περιμένεις και θα σε αναστατώσουν, όμως θα σου δοθεί η ευκαιρία να τα λύσεις εδώ και τώρα.

Προσπάθησε να μην "πετάς" στο ταίρι σου κάθε σκέψη που θα σου έρθει στο μυαλό χωρίς να την επεξεργαστείς γιατί μπορεί να πεις και κάτι που δεν πρέπει. Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται να χαλαρώσεις για να καταφέρεις να χαρείς μια νέα γνωριμία και το φλερτ που θα αναπτυχθεί μεταξύ σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και οι φίλοι σου θα έχουν τον πρώτο λόγο καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ημέρα σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να τραβήξεις την προσοχή με τις σκέψεις σου και τις απόψεις σου. Δεν αποκλείεται να σου ζητηθεί να αναλάβεις μια ηγετική θέση σε μια ομάδα και αυτό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου! Σήμερα ενδέχεται να καταφέρεις να αφήσεις για λίγο την αναποφασιστικότητα σου καθώς οι αποφάσεις σου σε κάθε ζήτημα θα είναι παρορμητικές και απόλυτες!

Η ενασχόληση μαζί με το ταίρι σου σε κάποια ομάδα είναι πιθανό να έχει θετικά αποτελέσματα και για τη σχέση σας καθώς θα σας κάνει να "συστηθείτε ξανά"! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσω κάποιου φίλου σου και μάλιστα να είναι κεραυνοβόλος έρως!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσοχή σου θα παραμείνει σε επαγγελματικά θέματα και σήμερα καθώς στο μυαλό σου τριγυρίζουν τρόποι για να καταφέρεις να αναγνωριστεί η αξία σου και οι ικανότητες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δημιουργήσει "αναλαμπές" που θα μπορέσουν να σε κάνουν να ξεχωρίσεις!  Σήμερα είναι πιθανό να έχεις μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα σε ξεσηκώσει καθώς θα ενέχει το στοιχείο της διαφορετικότητας! Η ημέρα θα έχει εκπλήξεις για εσένα και θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η!

Σήμερα θα προτιμήσεις να βρεις χίλιες δύο δικαιολογίες για να μην επενδύσεις χρόνο στο ταίρι σου καθώς βρίσκεσαι σε επαγγελματικό αναβρασμό. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας άνθρωπος με κύρος θα σε γοητεύσει και μάλιστα χωρίς να το περιμένεις εξ αρχής!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα το μυαλό σου θα είναι σε συγγενείς, γνωστούς, κουμπάρους και ανθρώπους που απαρτίζουν τον κοινωνικό σου περίγυρο καθώς βρίσκεσαι σε επικοινωνιακή διάθεση και όρεξη για συζήτηση. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό/η με αποτέλεσμα να δυσκολευτείς να μείνεις σπίτι! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα είναι ευνοϊκό για να κάνεις τις θετικότερες των εντυπώσεων στο περιβάλλον σου! Το ανήσυχο πνεύμα σου θα είναι το στοιχείο που θα εντυπωσιάσει κάθε συνομιλητή σου και θα γίνει η αφορμή για συναρπαστικές συζητήσεις αλλά και εκδηλώσεις θαυμασμού.

Σήμερα οι απόψεις με το/η σύντροφο σου μπορεί να διίστανται αλλά αυτό θα σας βοηθήσει να μπείτε σε ένα δημιουργικό διάλογο- αντίλογο! Αν είσαι ελεύθερος/η η συζήτηση θα σε φέρει κοντά με κάποιον/α που μέχρι τώρα υπήρχαν κάποιες αποστάσεις!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά και αισθηματικά θέματα θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Λέοντα θα σου προκαλέσει ανασφάλεια και θα αυξήσει την ανάγκη σου να κατέχεις. Σήμερα θα έχεις την τάση να είσαι κτητικός/η με τους ανθρώπους που αγαπάς και αυτό θα δημιουργήσει μια μικρή δυσφορία. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες που δεν περιμένεις και σε αισθηματικά και σε οικονομικά ζητήματα! Η ημέρα θα είναι απρόβλεπτη για αυτό μη θεωρήσεις τίποτε δεδομένο αλλά και τίποτα τελειωμένο.

Σήμερα η αυξημένη σου λίμπιντο θα σε φέρει κοντά με το ταίρι σου κυριολεκτικά! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις αυτά που ζητάς και που ψάχνεις σε αυτόν/ην που θέλεις για σύντροφο σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα αυτό που θέλεις είναι να αποδείξεις την αξία σου στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου είτε είναι οι συνεργάτες σου είτε ο/η σύντροφός σου και φυσικά θα βρεις τρόπο να το κάνεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σε κάνει ευαίσθητο/η στην κριτική με αποτέλεσμα να νιώθεις αυτοπεποίθηση μόνο αν οι άλλοι σου εκφράσουν το θαυμασμό τους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εκμεταλλευτείς τη δυναμική προσωπικότητα σου και να μην αφήσεις σκέψεις και ανασφάλειες να σε ρίξουν.

Σήμερα θα περάσεις τέλεια μαζί με τον/τη σύντροφό σου αρκεί να είσαι χαλαρός/η και να μην περιμένεις ακόμα και μια κουβέντα για να θιχτείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου τραβήξει την προσοχή αλλά τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σε ταλαιπωρήσουν για λίγο ακόμα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να μη σε αφήνει να χαλαρώσεις εάν δεν τελειώσεις με τις δουλειές σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε κάνει εφευρετικό/η και αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις λύση σε εργασιακά ζητήματα αλλά και μικρές αγγαρείες που θα προκύψουν.  Είναι πολύ πιθανό μια ιδέα σου να είναι φαεινή και αν την εκμεταλλευτείς να καταφέρεις να τελειώσεις αρκετές από τις δουλειές σου όχι με κόπο αλλά με τρόπο! Σκέψου καθώς σήμερα η σκέψη μπορεί να κάνει θαύματα!

Το ταίρι σου θα παραπονεθεί πως δεν σε βλέπει όσο θα ήθελε και έτσι θα βρεις την ευκαιρία να του ζητήσεις να βάλει ένα χεράκι με τις υποχρεώσεις σου προκειμένου να έχετε χρόνο για εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η ο έρωτας σήμερα μπορεί να σε περιμένει και μέσα στο σούπερ μάρκετ!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!