GOSSIP

Ο σεφ Gordon Ramsey έχασε 25 κιλά για να σώσει το γάμο του! [εικόνες]

Είναι ένας από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο, αλλά αυτή τη φορά ο Βρετανός Gordon Ramsey, βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας όχι λόγω κάποιας γευστικής δημιουργίας του, ούτε κάποιας τηλεοπτικής εμφάνισής του, αλλά εξαιτίας της θεαματικής απώλειας βάρους.

Ο Ramsey αποκάλυψε πως έχασε 25 ολόκληρα κιλά (είχε φτάσει στα 115 κιλά!) και έγινε αγνώριστος και μάλιστα εξομολογήθηκε πως αποφάσισε να γίνει ξανά... φέτες από φόβο μην χάσει τη γυναίκα του και διαλύσει το γάμο του.


Ο ίδιος είπε πως θεωρούσε πως έφτασε να μοιάζει με «σάκο από σκατά» και προσθέτει: «Κοίταζα τις φωτογραφίες μου και απορούσα γιατί η γυναίκα μου εξακολουθεί να είναι μαζί μου. Μια τόσο όμορφη και γοητευτική γυναίκα πέφτει στο κρεβάτι με έναν χοντρό τύπο».


Έτσι κατάφερε να πάρει την απόφαση να αλλάξει το κορμί του. Προσέλαβε τον fitness coach Will Usher, ο οποίος ήταν στο παρελθόν πεζοναύτης και πρωταθλητής τριάθλου. Αυτός του έφτιαξε ένα αρκετά ζόρικο πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο ακολουθούσε 3 φορές την εβδομάδα. Περιελάμβανε μεταξύ άλλων ένα 20λεπτο εντατικών ασκήσεων κορμού, συμπεριλαμβανομένων και battle ropes, αλλά και αρκετό ποδήλατο.

Το πρόγραμμα ασφαλώς και επεκτεινόταν και στην κουζίνα, με τον Ramsay να αλλάζει εντυπωσιακά τις διατροφικές του συνήθειες. «Ένα από τα πράγματα που σταμάτησα ήταν το γάλα και το τυρί. Αυτό έκανε τεράστια διαφορά» λέει ο γνωστός σεφ.

Πέρα όμως από την ανασφάλεια για τη σύζυγό του, ο Ramsay είχε έναν ακόμη σοβαρό λόγο για να γίνει fit. Ο φόβος του θανάτου. Ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών, δηλαδή πάνω-κάτω στην ηλικία που είναι τώρα και ο ίδιος. «Είναι μια υπενθύμιση που δεν μπορούσα να αγνοήσω. Μου λείπει υπερβολικά και ίσως να πρόσεχε τον εαυτό του και το σώμα του να ζούσε μέχρι τα 70» τονίζει ο Gordon

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!