VIRAL

Νέες σούπερ σέξι πόζες της Kim Kardashian "έριξαν" το Instagram [εικόνες]

Από την αρχή του 2018 το είχαμε πει πως φέτος η Kim υποδέχτηκε το νέο έτος με... άγριες διαθέσεις και είχαμε δίκιο, αφού πριν καν τελειώσει ο Ιανουάριος έχει ποστάρει στα social media δεκάδες προκλητικές selfies.

Και προφανώς δεν σκοπεύει να σταματήσει, αλλά αντίθετα τώρα έκανε ένα "βομβαρδισμό" με προκλητικές πόζες στο Instagram που προκάλεσαν διαδικτυακό χαμό.


Μέσα σε λίγες ώρες η Kim γέμισε το προφίλ της στο Instagram με μια σειρά από φωτογραφίες που την δείχνουν τόπλες, με ένα στρινγκ να κάθεται σε μια κρεβατοκάμαρα με τα μαλλιά της να είναι ξανά πλεγμένα σε κοτσιδάκια.


Η Kim δεν έγραψε τίποτα δίπλα στις πόζες (μόνο σε μία στην οποία κρατάει το τηλέφωνο σαν να δίνει παραγγελία για κάτι έγραψε "Hi, can I get zero fucks please, thanks").


Εννοείται πως οι νέες φωτογραφίες έγιναν αμέσως viral και τα σχόλια πέφτουν βροχή με τους περισσότερους να της θυμίζουν πως έγινε πρόσφατα ξανά μάνα και πως οι πόζες της είναι πολύ ανάρμοστες για την μητέρα τριών ανήλικων παιδιών. Αλλά φυσικά δεν ιδρώνει το αυτί της Kim


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!