ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σε προτρέπει να χαλαρώσεις από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να βρεις χρόνο για εσένα, τους φίλους σου αλλά και τα αγαπημένα σου χόμπι. 

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία θα είναι ακρογωνιαίος λίθος για εσένα σήμερα καθώς θα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής και θα έχεις την ανάγκη να μοιραστείς οτιδήποτε αισθάνεσαι. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δημιουργεί την επιθυμία να συναναστραφείς με όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείς. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε κάνει δημοφιλή στο περιβάλλον σου για το πνευματώδες χιούμορ σου, τις ατάκες σου και την ανάγκη σου να μη μπεις σε καλούπια! Αυτό μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους όμως θα είναι μια καλή αφορμή για να διαχωρίσεις αυτούς που θέλεις να είναι μαζί σου!

Το ταίρι σου θα εντυπωσιαστεί από μια ιδέα σου και θα σου το δείξει και εσύ άλλο που δεν θέλεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει από μια ιδεολογική συζήτηση και θα βρεις ευκαιρία να την εντυπωσιάσεις!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα θέματα που θα σε απασχολήσουν σήμερα σχετίζονται με τα οικονομικά σου καθώς εδώ και μερικές ημέρες πιθανό να προσπαθείς να τακτοποιήσεις τέτοιου είδους εκκρεμότητες. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δημιουργεί ανασφάλεια για αυτό και δεν είναι απίθανο να γίνεις ιδιαίτερα φειδωλός/η με τα χρήματα που θα ξοδέψεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον  Κριό θα φέρει στο μυαλό σου νέους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων και αυτό θα σου αρέσει πολύ! Εκμεταλλεύσου μια ιδέα σου καθώς μπορεί να είναι αυτή που θα αυξήσει το εισόδημα σου!

Σήμερα ο/η σύντροφός σου δεν θα ταυτιστεί με τις απόψεις σου περί οικονομικών ζητημάτων για αυτό καλύτερα να αφήσετε τέτοιου είδους συζητήσεις "εκτός". Αν είσαι ελεύθερος/η μια συνάντηση μπορεί να αναζωπυρώσει μια γνωριμία του παρελθόντος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και σήμερα και να σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά που μπορεί να περάσει τα όρια αν δεν προσέξεις τον τρόπο που θα την εξωτερικεύσεις! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό, θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις με την εκκεντρικές σου ιδέες και την ανεξαρτησία που αποπνέεις.  Βέβαια σε περίπτωση που κάποιος/α  τολμήσει να διαφωνήσει μαζί σου ή να σε αμφισβητήσει τότε θα δει την άλλη πλευρά του χαρακτήρα σου και δεν θα του αρέσει καθόλου!

Μια ιδέα σου θα βρει ένθερμους υποστηρικτές και στην πρώτη γραμμή αυτών θα βρεθεί το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες και οι εξελίξεις στα αισθηματικά σου θέματα, θα είναι ξαφνικές και αυτό είναι που θα σε ενθουσιάσει!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση σου θα είναι υποτονική σήμερα εξαιτίας κάποιων φόβων σου και κάποιων σκέψεων που δεν έχουν λογική βάση όμως παρόλα αυτά είναι ικανές να σε ταράξουν! Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και πιθανό να βοηθά τις ανησυχίες σου να γίνουν πιο έντονες αλλά το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Είναι πολύ πιθανό να εκνευριστείς και αυτό να γίνει αφορμή για να αφήσεις στην άκρη σκέψεις και άγχη που σε βασανίζουν. Σήμερα μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των σκέψεων σου, είναι αποκλειστικά στο χέρι σου.

Το ταίρι σου θα έχει μια πρόταση που μπορεί να μη σε ξεσηκώσει αλλά θα σε παρακινήσει να βγεις από το σπίτι για αυτό άκουσε το! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα είναι εκείνη που θα σε βάλει στη διαδικασία να δράσεις προκειμένου να την κατακτήσεις!

 

ΛΕΩΝ

Η μεγαλύτερη σου ανάγκη σήμερα είναι να δεις τους φίλους σου για αυτό και θα επιδιώξεις να τους τηλεφωνήσεις και να τους συναντήσεις αλλιώς δεν θα νιώθεις καλά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που σχηματίζει τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις πιο εύκολα με όλους τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς σήμερα! Το κοφτερό σου μυαλό θα είναι το πιο γοητευτικό στοιχείο σου και σίγουρα θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους οι οποίοι θα εκδηλώσουν το θαυμασμό τους με κάθε τρόπο.

Σήμερα θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου παρά με το/η σύντροφο σου αλλά θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσω ενός φίλου σου...

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ρυθμοί της δουλειάς σου πιθανό να είναι εξαντλητικοί σήμερα προκειμένου να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τον τρόπο που πρέπει να κινηθείς κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα. Σήμερα μπορείς να είσαι ένα βήμα μπροστά από τους άλλους αλλά κάνε το διακριτικά και όχι με έπαρση, αν δεν θέλεις να προκαλέσεις σχόλια που θα γίνουν κατά κύριο λόγο πίσω από την πλάτη σου.

Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να σε βοηθήσει σε κάτι που σε απασχολεί καθώς θα έχει το τρόπο που θα σε κάνει να "ξεκολλήσεις" από κάτι που σκέφτεσαι με εμμονή.  Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα γίνει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σε παρακινεί να διευρύνεις το πεδίο των γνώσεων σου με πληροφορίες σχετικές με θέματα που σε ενδιαφέρουν καθώς σήμερα θα βρίσκεσαι σε πνευματική ανησυχία. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό/η στον κοινωνικό σου περίγυρο εξαιτίας των απόψεων σου αλλά και του ιδιαίτερου τρόπου που θα τις μοιραστείς! Σήμερα θα είσαι αντισυμβατικός/η και αυτό θα αρέσει! Δεν αποκλείεται να έχεις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες με ανθρώπους που θα γίνουν και φανατικοί υποστηρικτές σου!

Πάρε το ταίρι σου, πραγματοποιήστε μια επίσκεψη σε αγαπημένα σας πρόσωπα και δραστηριοποιηθείτε σε κάτι που μπορεί να σας κάνει να αποκομίσετε γνώσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό να γνωρίσεις το επόμενο σου ταίρι στο θέατρο, σε μια λέσχη βιβλίου ή σε μια εκδρομή με φίλους!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια αφορμή μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με καταστάσεις του παρελθόντος που δεν θα είναι βοηθητικές για τη διάθεση σου καθώς θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική αναστάτωση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να αγγίζει ευαίσθητες χορδές σου με αποτέλεσμα να γίνεις ευέξαπτος/η με όλους! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει πάρεις αποφάσεις που είχες στο μυαλό σου καιρό αλλά δεν τις τολμούσες καθώς κάτι σε κρατούσε. Αν τις έχεις σκεφτεί καλά κάνε το επόμενο βήμα και άφησε πίσω οτιδήποτε σε χαλάει.

Μια συζήτηση με το ταίρι σου θα διεγείρει το σώμα και το πνεύμα και αυτό θα σας φέρει πολύ κοντά! Αν είσαι ελεύθερος/η αυτός/η που θέλεις μπορεί να σε εκπλήξει με τις απόψεις του και πιθανό να διαπιστώσεις πως τον/την είχες ψυχολογήσει λάθος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα αυτό που θέλεις να καταφέρεις είναι να εναρμονιστείς απόλυτα με τα θέλω των αγαπημένων σου προσώπων καθώς θα είναι δύσκολο να τους χαλάσεις κάποιο χατίρι χωρίς να νιώσεις τύψεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και σου δημιουργεί την ανάγκη να ταυτιστείς με τους άλλους όμως το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα έχει άλλη γνώμη! Σήμερα θα προσπαθείς να ισορροπήσεις ανάμεσα σε αυτά που θέλουν οι άλλοι και σε αυτά που θέλεις εσύ. Το αποτέλεσμα θα κριθεί στα σημεία αν και στο τέλος είναι πιθανό να τους εκπλήξεις όλους με τη στάση σου στα πράγματα!

Το ταίρι σου θα παίξει μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις σου σήμερα και μάλιστα η γνώμη του θα είναι καθοριστικής σημασίας ακόμα και αν σου φανεί ανατρεπτική. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει από τη μια στιγμή στην άλλη!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα όπως και τις προηγούμενες ημέρες προσπαθείς να συμμαζέψεις δουλειές και αγγαρείες προκειμένου να καταφέρεις να βρεις χρόνο και για εσένα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα σε κουράσει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, όμως σύμμαχός σου θα είναι το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό! Όσες δουλειές και να έχεις η ψυχολογία σου θα είναι καλή και δεν πρόκειται καμία υποχρέωση να καταφέρει να την "τρομάξει". Λόγω αυτής της καλής ψυχολογίας θα καταφέρεις όχι μόνο να μη κουραστείς αλλά και κάποια θέματα να λυθούν σχεδόν μόνα τους χωρίς ιδιαίτερο κόπο! 

Σήμερα θα βρεις ένα σωρό δικαιολογίες προκειμένου να μη δεις τον/την σύντροφό σου καθώς η αλήθεια είναι πως έχεις ανάγκη λίγο χρόνο για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια εξέλιξη που δεν περιμένεις σχετική με ένα αισθηματικό ζήτημα θα σου φτιάξει τη διάθεση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σε προτρέπει να χαλαρώσεις από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να βρεις χρόνο για εσένα, τους φίλους σου αλλά και τα αγαπημένα σου χόμπι. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό είναι ευνοϊκό για να ξεκινήσεις κάτι νέο καθώς αυτό που αναζητάς είναι ο ενθουσιασμός! Προτίμησε ένα σπορ που θα μπορέσει να ανεβάσει την αδρεναλίνη σου καθώς η αλήθεια είναι πως σήμερα θέλεις έντονες συγκινήσεις! Αν δεν διοχετεύσεις κάπου την ενέργεια σου τότε σίγουρα θα εκνευριστείς ακόμα και χωρίς λόγο!

Παρότρυνε τον/τη σύντροφό σου να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σήμερα καθώς χρειάζεσαι δράση προκειμένου να νιώσεις καλά! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα δώσει νόημα στην ημέρα και θα σε προκαλέσει να την κατακτήσεις!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να θυμάσαι οτιδήποτε σε έχει πειράξει κατά το παρελθόν με αποτέλεσμα να κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα καθώς δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα φέρει στην επιφάνεια και τα παράπονα που έχεις από τους δικούς σου, με αποτέλεσμα να ζητάς εξηγήσεις για ιστορίες που μπορεί να έλαβαν χώρα αρκετό καιρό πριν! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα και τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημα σου οπότε αυτό θα απομακρύνει τη σκέψη σου από γεγονότα του παρελθόντος.

Σήμερα μπορεί να έχεις μια ιδέα η οποία εσένα σου φαίνεται φαεινή θα πρέπει όμως να βρεις τρόπο προκειμένου να πείσεις και τον/τη σύντροφό σου για αυτό! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α θα έχει εξομολογητική διάθεση απέναντι σου και αυτό μπορεί να σε ξαφνιάσει!

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!