GOSSIP

Στα φετινά βραβεία Grammy οι σταρ θα έχουν λευκά τριαντάφυλλα

Είναι η σειρά των σταρ της μουσικής σκηνής να δείξουν τη στήριξή τους στο Time's Up κίνημα των γυναικών της βιομηχανίας του θεάματος

Έτσι στην αυριανή τελετή απονομής των βραβείων Grammy πολλές σταρ, όπως η Rita Ora, η Kelly Clarkson και η Dua Lipa, σκοπεύουν να εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο, σε μια συμβολική κίνηση στήριξης του Time's Up κινήματος.

Η 60η τελετή απονομής βραβείων Grammy 2018 πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Κυριακή το βράδυ, 28 Ιανουαρίου, στο Λος Άντζελες και παρουσιαστής της βραδιάς, θα είναι για μια ακόμη χρονιά ο κωμικός τηλεπαρουσιαστής  James Corden.

Οι υποψηφιότητες περιλαμβάνουν την προηγούμενη νικήτρια, Taylor Swift, την ραπερ Cardi B, τους Childish Gambino, Luis Fonsi, Daddy Yankee, Lady Gaga, Pink, αλλά και τον Kendrick Lamar, που κατάφερε να αποσπάσει 7 συνολικά υποψηφιότητες. Πολλοί από τους υποψήφιους πρόκειται να ανέβουν και στη σκηνή, ενώ live εμφανίσεις αναμένεται να κάνουν και άλλα ηχηρά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως οι U2, Sam Smith, αλλά και  η Miley Cyrus, που θα τραγουδήσει με τον Elton John.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!