GOSSIP

Τελικά αποκαλύφθηκε ποια ήταν η προξενήτρα στο ειδύλλιο Meghan - Harry

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και ο Βρετανός πρίγκιπας είχαν παραδεχτεί πως γνωρίστηκαν μέσω μιας κοινής τους φίλης, αλλά δεν είχαν αποκαλύψει το όνομά της.

Και διάφορα δημοσιεύματα θεωρούσαν πως η γυναίκα που γνώρισε την Meghan στον Harry και στην ουσία έκανε την προξενήτρα σε αυτό το επιτυχημένο ειδύλλιο ήταν ή η στιλίστρια  Jessica Mulroney (φίλη της Meghan και στιλίστρια της συζύγου του πρωθυπουργού του Καναδά Justin Trudeau) ή η σχεδιάστρια μόδας Misha Nonoo (πρώην σύζυγός του κολλητού φίλου του Harry, του Markus Anderson).


Τελικά δεν είναι αυτές οι γυναίκες, αλλά το αμερικανικό E! αποκάλυψε την αληθινή προξενήτρα.


Πρόκειται για την Violet von Westenholz, μια παιδική φίλη του Harry που ο μπαμπάς της είναι κολλητός φίλος του πρίγκιπα Καρόλου και η ίδια εργάζονταν ως υπεύθυνη PR στον οίκο Ralph Lauren.
Η Violet ήταν αυτή που θεώρησε πως η Meghan θα είναι τέλειο ταίρι για τον φίλο της και τους έστησε ένα ραντεβού στα τυφλά το καλοκαίρι του 2016.

Αυτή είναι η Violet η οποία αναμένεται να έχει κάποιο ρόλο (παράνυφος;) στον πριγκιπικό γάμο που θα γίνει στις 19 Μαΐου, αφού στην ουσία αυτή ήταν που έκανε να γεννηθεί ο έρωτας της Meghan και του Harry

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!