GOSSIP

O Kώστας Βουτσάς θέλει να γίνει ξανά μπαμπάς και έχει φυλάξει σπέρμα

Το 2016 ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, παντρεύτηκε την κατά 46 χρόνια νεότερη Αλίκη Κατσαβού και μαζί έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι, τον μικρούλη Φοίβο, που είναι σήμερα 18 μηνών.

Και παρά το γεγονός πως ο Κώστας Βουτσάς είναι πλέον 87 ετών, ο ίδιος ονειρεύεται να γίνει ξανά μπαμπάς. Μάλιστυα αστειευόμενος είπε πως αν δεν θέλει δεύτερο παιδί η γυναίκα του, τότε θα κάνει ένα με άλλη γυναίκα!

Ο ηθοποιός μαζί με την σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού, ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου». Εκεί μίλησε για τον γιο του, Φοίβο και πόσο έχει αλλάξει τη ζωή τους μετά τον ερχομό του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είπε πως μπορεί να είναι 87 ετών, αλλά έχει φυλάξει σπέρμα για να γίνει και πάλι μπαμπάς. Μάλιστα επιστρατεύοντας το χιούμορ του είπε: «Αν δε θέλει η Αλίκη δεύτερο παιδί θα κάνω με άλλη», ενώ η Αλίκη τόνισε πως είναι ικανοποιημένη με τον Φοίβο, αλλά αν έρθει κι άλλο παιδάκι είναι καλοδεχούμενο.

Ο "μικρός γίγαντας" όπως φωνάζουν τον γιο τους Φοίβο, είναι 18 μηνών, αλλά μοιάζει μεγαλύτερος, ενώ σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Αλίκη έχει πάρει πολλά από τα γονίδια του διάσημου μπαμπά του.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το gossiptv.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!