WOMEN'S GUIDE

Τα διατροφικά μυστικά της Meghan Markle για ένα άψογο σώμα

O επερχόμενος γάμος της Αμερικανίδας ηθοποιού με τον πρίγκιπα Harry, αναμένεται να είναι το κοσμικό γεγονός της φετινής χρονιάς και η Meghan Markle βρίσκεται πλέον μόνιμα στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

Και η ίδια φροντίζει πλέον να δείχνει άψογη σε κάθε της δημόσια εμφάνιση αφού ξέρει πως όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω της.
Πως όμως καταφέρνει να διατηρείται πάντα σε φόρμα και να αποφεύγει τα παραπανίσια κιλά; 
Το μυστικό της Meghan για ένα άψογο σώμα είναι απλό. Όπως διαβάσαμε στο jenny.gr tο πιο σημαντικό είναι ότι η Meghan Markle αγαπάει το σπιτικό φαγητό. Μάλιστα της αρέσει να μπαίνει στην κουζίνα και να μαγειρεύει. Έτσι κάθε φορά που θέλει να χάσει βάρος το πρώτο που κάνει είναι να τρώει σπιτικό φαγητό. Επίσης κάθε πρωί που ξυπνάει πίνει ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι και στη συνέχεια για πρωινό τρώει βρώμη και μπανάνα. Το μεσημέρι προτιμάει μια σαλάτα με άπαχη πρωτείνη και το βράδυ συνήθως τρώει ψάρι με λαχανικά. Φυσικά δεν παραλείπει κατά τη διάρκεια της ημέρας να πίνει πράσινους φυσικούς  χυμούς. Ο αγαπημένος της χυμός περιέχει λίγο μήλο, λάχανο, λεμόνι και τζίνζτερ και θεωρεί ότι της παρέχει περισσότερη ενέργεια από ένα φλιτζάνι καφέ.

Η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να νιώθει ότι πεινάει, γι αυτό όταν κάνει δίαιτα καταναλώνει πολλά μικρά γεύματα πλούσια σε φυτικές ίνες για να νιώθει χορτάτη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!