GOSSIP

Δείτε πως πανηγύρισε την πρώτη υποψηφιότητά της για Όσκαρ η Margot Robbie

Υπομονή μέχρι το βράδυ της 4ης Μαρτίου θα πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι για τα βραβεία Όσκαρ, για να δουν αν θα καταφέρουν να κρατήσουν στα χέρια τους το πολυπόθητο αγαλματίδιο.

Βέβαια και η ίδια η υποψηφιότητα έχει τεράστια αξία και πολλοί έσπευσαν να πανηγυρίσουν μετά την χθεσινή ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα Όσκαρ 2018.


Και μια από τις σταρ του Χόλιγουντ που το χάρηκαν πολύ, είναι η ξανθιά καλλονή από την Αυστραλία Margot Robbie, η οποία κατάφερε να κερδίσει την πρώτη της υποψηφιότητα για το βραβείο της Ακαδημίας, για την ερμηνεία της στο φιλμ I Tonya, όπου υποδύεται τη διάσημη αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Tonya  Harding, η οποία προκάλεσε τεράστιο σκάνδαλο όταν κατηγορήθηκε για επί πληρωμή ξυλοδαρμό της αθλήτριας  Nancy Kerrigan.  


H όμορφη Margot γιόρτασε την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της παρέα με φίλους και συγγενείς και η συγκίνησή της ήταν εμφανής.
Μάλιστα και ο μικρός της αδελφός Cameron Robbie ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram για να δείξει πόσο περήφανος νιώθει για τη διάκριση της αδελφής του.

 

 

A post shared by Cameron Robbie (@cameronrobbie) on Jan 23, 2018 at 6:36am PST


Να σημειωθεί πως και η Allison Janney, η οποία υποδύεται τη μητέρα της Tonya στην ταινία κατάφερε να αποσπάσει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Β γυναικείου ρόλου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!