GOSSIP

Η απίστευτη ερώτηση που έκανε η Σπυροπούλου σε πρώην παίκτρια του Survivor

Μπορεί επίσημα να μην έχει ανακοινωθεί η συμμετοχή της Κωσνταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor 2018, αλλά όλοι θεωρούν δεδομένη την εμφάνιση της διάσημης τηλεπαρουσιάστριας στο παιχνίδι επιβίωσης.

Άλλωστε έγινε γνωστό από τα χείλη του Σάκη Τανιμανίδη, πως φέτος στο Survivor σύντομα θα δούμε και νέους παίκτες να εντάσσονται στις δύο ομάδες και να αλλάζουν τα πάντα στο παιχνίδι και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έχει ήδη βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο.


Τώρα μια πρώην παίκτρια του Survivor, η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου που πέρυσι συζητήθηκε πολύ με αφορμή τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, ανέφερε πως συνάντησε την Κωνσταντίνα λίγο πριν αυτή φύγει για το εξωτικό νησί και αποκάλυψε τις ανησυχίες που έχει η Κωνσταντίνα για το παιχνίδι και την συμβουλή που της έδωσε.

Η τραγουδίστρια είπε στην εκπομπή «Όλα Καλά»: «Την πέτυχα σε ένα κομμωτήριο που έφτιαχνα τα νύχια μου και μου είπε ότι μπαίνει στο παιχνίδι, αλλά με μια αθωότητα και μια αφέλεια, όπως όλοι όταν αποφασίζουμε να κάνουμε αυτή την τρέλα, αλλά δεν ξέρουμε που πάμε. Με ρώτησε του τύπου τι είναι το πιο σκληρό. Που δηλαδή θα ζοριστώ; Της είπα ότι στον καθένα λειτουργεί διαφορετικά. Εσένα μπορεί να σε ζορίσουν οι συνθήκες, το σανίδι, η πείνα. Η αλήθεια είναι ότι την πείνα σκεφτότανε. Το σανίδι και τα υπόλοιπα μου είπε ότι δεν την φοβίζουν. Εντάξει η απορία της πιο πολύ ήταν αυτή η αίσθηση του άγνωστου. Και αυθόρμητα μου είπε «Δηλαδή λιποζάν δεν θα μπορώ να έχω για τα χείλη μου για να μην αφυδατωθούν από τον ήλιο;». Κι εκεί γέλασα ας πούμε, έκλαψα από τα γέλια και λέω «Αχ, δεν έχει καταλάβει που πάει». Αυτό που την συμβούλεψα είναι «να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι αυθόρμητη».

Ποια ήταν όμως η ανησυχία της Κωνσταντίνας; Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»! το οποίο δημοσιεύει το gossiptv.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!