ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2018

H σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει εξιδανικεύσεις και ένα θολό τοπίο γενικότερα. 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα επιλέξεις να κατεβάσεις ταχύτητα καθώς οι σκέψεις και τα άγχη σου θα σε απορροφήσουν με αποτέλεσμα να χάσεις προσωρινά τη συνηθισμένη σου ενέργεια. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και θα ενισχύσει κάθε είδους ανησυχία σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα κατευνάσει τις σκέψεις που σε ζορίζουν, σχεδόν θα τις ωραιοποιήσει. Κράτησε αποστάσεις από ανθρώπους που κάτι μέσα σου λέει πως δεν πρέπει να τους εμπιστευτείς και μην είσαι ανοικτός/η με όλους καθώς κάποιοι πιθανό να σε επιβουλεύονται.

Ο/η σύντροφός σου μπορεί να ανησυχήσει σήμερα καθώς το ερευνητικό σου βλέμμα θα τον τρομάξει! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να φανεί σαν τον έρωτα των ονείρων σου, σε συμβουλεύω όμως να περιμένεις λίγο μέχρι να βγάλεις συμπέρασμα καθώς η ημέρα ευνοεί τις εξαπατήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι φίλοι σου, οι ομοϊδεάτες σου και οι άνθρωποι που συνασπίζεστε μέσα από μια ομάδα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου σήμερα! Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και θα δημιουργήσει μια κινητικότητα στο φιλικό σου περιβάλλον και τα νέα που θα έρθουν θα σου αποσπάσουν την προσοχή. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα είναι ιδανική για παραπλανήσεις, παρανοήσεις και εξιδανικεύσεις. Φίλτραρε όσα φτάσουν στα αυτιά σου σήμερα και κράτησε μικρό καλάθι καθώς κάποια από αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σήμερα θα έχεις την τάση να εξιδανικεύσεις το ταίρι σου και αυτό μπορεί να σε φέρει σε αντιπαράθεση με κάποιο φίλο/η σου για αυτό απόφυγε να ανοίξεις τέτοιου είδους ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας στόχος θα σε φέρει κοντά με κάποιο πρόσωπο όμως δεν θα πρέπει να ανοιχτείς πριν τον/ην γνωρίσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θέλεις να καταλάβεις τη γνώμη που έχουν για εσένα οι άνθρωποι που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου τομέα και θα προσπαθήσεις να το  εκμαιεύσεις με κάθε τρόπο. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και θα ενισχύσει την ανάγκη σου να δείξεις τα επαγγελματικά σου προσόντα. Πρόσεξε ιδιαίτερα κατά το απόγευμα καθώς η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα σε παρασύρει σε αυταπάτες και εξιδανικεύσεις. Πρόσεξε τους ανθρώπους στους οποίους θα δείξεις την εμπιστοσύνη σου ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Κράτησε επιφυλάξεις όσον αφορά συμφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις καθώς μπορεί να μην είναι!

 Σήμερα το ταίρι σου θα ξεκινήσει να σου κάνει παράπονα πως δεν διαθέτεις χρόνο για εκείνο αλλά πιθανό να θέλει κάτι από εσένα και να το φέρνει τεχνηέντως! Αν είσαι ελεύθερος/η μια επαγγελματική γνωριμία μπορεί να σε γοητεύσει αλλά καλύτερα να μην ενδώσεις!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, τους ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου που δεν βλέπεις συχνά και πιθανό σε κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και ευνοεί τις συναντήσεις και τις κοινωνικές επαφές καθώς και τα νέα ξεκινήματα που αφορούν πιστοποιήσεις και σεμινάρια. Το απόγευμα θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς και να εκμυστηρευτείς δικά σου θέματα σε τρίτους δείχνοντας τους εμπιστοσύνη. Καλύτερα να μην το κάνεις και αν σε απασχολεί κάτι συζήτησε το μόνο με ανθρώπους εμπιστοσύνης.

Σήμερα ενδέχεται να βρεθείς μαζί με το/η σύντροφο σου σε παρέα όμως πρόσεξε να μη του/ης δώσεις δικαιώματα καθώς θα είσαι άτακτος/η! Αν είσαι ελεύθερος/η θα πεις πολλά προκειμένου να έχεις αυτόν/ην που θέλεις αλλά να ξέρεις πως μπορεί να σου γυρίσουν μπούμερανγκ!

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα δεν θα είσαι το εξωστρεφές, ανέμελο λιοντάρι που όλοι γνωρίζουμε καθώς γεγονότα και άνθρωποι που τριγυρνούν στο μυαλό σου, σου προκαλούν μια μελαγχολία. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και θα ενισχύσει τη συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα να προτιμήσεις την ησυχία σου. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα χρειάζεται προσοχή καθώς ευνοεί εξαπατήσεις σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στα οικονομικά, γιατί μια κίνηση σου μπορεί να προκαλέσει απώλειες και αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις!

Το ταίρι σου θα σου δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες που δεν θα μπορέσει να καλύψει για αυτό εξέτασε κάθε τι που θα σου πει. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε σαγηνεύσει αλλά μπορεί να μην είναι αυτό που θα σου δείξει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αγαπημένοι σου "άλλοι" θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθείς θα σε κάνει ευάλωτο/η στην κριτική τους και η γνώμη τους θα τραβήξει την προσοχή σου. Νωρίς το απόγευμα η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει ένα ιδανικό τοπίο σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις όμως αυτό μπορεί να είναι κάτι επιφανειακό. Μη δώσεις σημασία σε λόγια τρίτων και έλεγξε τα λεγόμενα τους καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουν παραπλανήσεις. Η ημέρα είναι αποτρεπτική για συμβόλαια και συμφωνίες και αν δεν μπορείς να τα αναβάλλεις έλεγξε πολύ καλά τα ψιλά γράμματα.

Σήμερα οι παρανοήσεις και τα ψεματάκια θα έχουν την τιμητική τους για αυτό πρόσεξε αυτά που θα πεις στο ταίρι σου αλλά και αυτά που θα ακούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μην παρασυρθείς από λόγια και υποσχέσεις αλλά από πράξεις!

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα χρειαστεί να κάνεις ένα πρόγραμμα προκειμένου να μη ξοδέψεις το χρόνο σου άσκοπα καθώς οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και σε καλεί να περάσεις στην τάξη καθώς το διάλλειμα των προηγούμενων ημερών τελείωσε! Δραστηριοποιήσου προκειμένου να τελειώσεις με δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας προκειμένου να μην αγχωθείς αργότερα. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον  Ποσειδώνα θα καταλύσει την οργάνωση, το πρόγραμμα και το πρακτικό σου πνεύμα για αυτό προσπάθησε να έχεις τελειώσει μέχρι τότε γιατί μετά τα λάθη είναι πιθανά.

Το ταίρι σου θα προσπαθήσει να σε επαναφέρει στην τάξη καθώς θα σου υπενθυμίσει κάποιες δουλειές που έχετε να κάνετε και εσύ θα του θυμώσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μην μπλέξεις δουλειές με αισθηματικά ζητήματα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα θελήσεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και αυτό θα είναι καταρχήν να βρεις χρόνο για εσένα και κατά δεύτερον να ασχοληθείς με δραστηριότητες και ανθρώπους που σε γεμίζουν. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και σε προτρέπει να εκπληρώσεις το πλάνο σου καθώς θα ενισχύσει τη διάθεση σου με θετικά vibes! Το απόγευμα θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση καθώς θα νιώσεις την ακατανίκητη επιθυμία για κραιπάλες! Απόφυγε υπερβολές στο φαγητό, το ποτό αλλά και στα αισθηματικά σου ζητήματα κυρίως αν είσαι δεσμευμένος/η καθώς δεν θα σου βγουν σε καλό!

Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά μαζί με το/η σύντροφο σου αρκεί να μην ενδώσετε σε υπερβολές και καταχρήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ σου θα περάσει σε άλλο επίπεδο καθώς ξέρεις ακριβώς τι θέλει να ακούσει αυτός/η που έχεις απέναντι σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, θέματα που απασχολούν τους δικούς σου και κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και θα δυσκολέψει την πρακτική σου σκέψη με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παρανοήσεις κυρίως μεταξύ εσένα και της οικογένειας σου. Το απόγευμα η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει την αφηρημάδα σου και θα σου προκαλέσει και συναισθηματική αναστάτωση. Καλύτερα να μην αναλάβεις πρακτικά ζητήματα σήμερα καθώς θα είναι δύσκολο να τα φέρεις εις πέρας και θα δημιουργηθούν και προστριβές στο σπίτι!

Σήμερα δώσε προσοχή σε οτιδήποτε ακούσεις από το ταίρι σου καθώς μπορεί να μην ανταποκρίνονται όλα στην πραγματικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να σου δημιουργήσει πλάνες για αυτό κράτησε αποστάσεις μέχρι να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα καθώς θα είσαι αρκετά επικοινωνιακός/η και σίγουρα θέλεις να το δείξεις! Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία σου με τους γύρω σου. Από το απόγευμα και έπειτα χρειάζεται προσοχή καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει εξιδανικεύσεις και ένα θολό τοπίο γενικότερα. Δεν θα έχουν όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σου τις πιο αγνές προθέσεις και κάποιοι ενδέχεται να σε προσεγγίσουν για συγκεκριμένο λόγο. Μην εμπιστευτείς άτομα που δεν είσαι σίγουρος/η και κράτησε μια επιφύλαξη στις νέες γνωριμίες.

Σήμερα μπορεί να υπάρξουν καλοθελητές που θα δημιουργήσουν ζητήματα στην προσωπική σου ζωή είτε έχεις βρει το ταίρι σου είτε όχι. Αν μάλιστα το έχεις βρει θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η καθώς μπορεί να προκύψουν παρανοήσεις λόγω τρίτων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα νιώθεις ανασφαλής και μετέωρος/η για αυτό και θα ψάξεις μια βάση -είτε συναισθηματική είτε υλική- προκειμένου να κατευνάσεις την ανασφάλεια που νιώθεις. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και υποχρεώσεις καθώς αυτός είναι ένας τρόπος να αισθανθείς καλύτερα. Το απόγευμα η σύνοδος που θα πραγματοποιήσει με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή σε οικονομικές δοσοληψίες και συμφωνίες. Απόφυγε να πιστέψεις οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά θέματα και σου ακουστεί πολύ καλό καθώς το πιο πιθανό είναι να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Σήμερα θα ζητήσεις από το/η σύντροφο σου διαπιστευτήρια για την αγάπη του όμως καλύτερο θα ήταν να αφήσεις τις πράξεις να μιλήσουν καθώς δεν λένε ψέματα ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θέλεις να σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια αλλά μπορεί;

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα βρει τρόπο να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Οι κυκλοθυμικές τάσεις και ο συναισθηματισμός σου είναι δύο λόγοι για τους οποίους δεν θα καταφέρεις να περάσεις απαρατήρητος/η σήμερα ακόμα και αν το θέλεις. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να ειπωθούν πράγματα από εσένα αλλά και προς εσένα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μην εφησυχάσεις και μη στηριχτείς στη διαίσθηση σου γιατί σήμερα μπορεί εύκολα να ξεγελαστείς ακόμα και αν δεν το περιμένεις.

Σήμερα θα προσπαθήσεις με πλάγιο τρόπο και μερικά ψεματάκια να καταφέρεις αυτό που θέλεις αλλά το ίδιο μπορεί να κάνει το ταίρι σου προς εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα φανεί πως είναι αυτή που ζητάς, αλλά καλύτερα να μην είσαι σίγουρος/η καθώς καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!