VIRAL

To μοντέλο που πάχυνε κατά 30 κιλά μας δείχνει το πριν και το μετά [εικόνες]

Μετά την Ashley Graham, το δεύτερο διασημότερο plus size μοντέλο στον πλανήτη είναι η 27χρονη, επίσης Βρετανίδα. Iskra Lawrence.

Μόνο που σε αντίθεση με την Ashley, η οποία πάντα είχε πληθωρικές καμπύλες, η Iskra πριν λίγα χρόνια ήταν υπερβολικά αδύνατη και συνειδητά αποφάσισε να βάλει κιλά, γιατί βαρέθηκε να προσπαθεί διαρκώς να είναι αδύνατη και ήθελε να απολαύσει τη ζωή της χωρίς ενοχές.


Η ίδια πρόσφατα ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία της που την δείχνει πριν και μετά τα κιλά και έγραψε μεταξύ άλλων: " Και στις δύο φωτογραφίες είμαι εγώ. Η αριστερή είναι περίπου πριν από 10 χρόνια, ενώ η δεξιά μόλις πριν από ένα μήνα. Θυμάμαι πριν από δέκα χρόνια ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη που ήμουν τόσο αδύνατη. Όμως δεν ήμουν ευτυχισμένη καθώς σπαταλούσα τόση ενέργεια και κόπο για να είμαι αδύνατη. Είχα στερηθεί τις χαρές της ζωής για να είμαι κάτι που τελικά ήταν τόσο κενό και ανούσιο. Σήμερα παρόλο που με αποκαλούν χοντρή, εγώ αισθάνομαι ευτυχισμένη και ευγνώμων για το σώμα μου"   έγραψε η Iskra και αυτό το ποστ έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες likes από τους εκατομμύρια followers της.

 

 

A post shared by i s k r a (@iskra) on Jan 15, 2018 at 10:25am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!