GOSSIP

Η Meghan Markle έλαβε ήδη το πρώτο της βασιλικό δώρο

Μπορεί επίσημα να μην έχει ακόμα ενταχθεί στην βρετανική βασιλική οικογένεια, αλλά ήδη λαμβάνει τα πρώτα βασιλικά δώρα.

H βασιλική οικογένεια της Βρετανίας δημοσίευσε τη λίστα με όλα τα επίσημα δώρα που δέχτηκαν τα μέλη της τον τελευταίο χρόνο και η λίστα περιλάμβανε πλέον και την αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Harry.

Σύμφωνα με την λίστα ενώ ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte παίρνουν κυρίως παιχνίδια και η Δούκισσα του Cambridge φορέματα και τσάντες, η μέλλουσα νυφούλα δέχτηκε κάτι που κάθε νοικοκυριό διαθέτει στην κουζίνα του.

Σύμφωνα με την Telegraph, η  36χρονη πρώην ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στην ετήσια λίστα δώρων με μια... ποδιά. Μια ποδιά για την κουζίνα.

Όπως διαβάζουμε στο bovary.gr, η λίστα αναφέρει ότι το δώρο ήταν από «ένα άτομο» και δόθηκε στον Δούκα του Cambridge για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle. 

Αν και η επιλογή του δώρου είναι κάπως περίεργη, ίσως βγάζει κάποιο νόημα αν το συνδέσουμε με το γεγονός ότι ο Harry έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του ενώ μαγείρευε ψητό κοτόπουλο για δείπνο.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο νόστιμο (ή εντυπωσιακό) από ένα ψητό κοτόπουλο», είχε πει στο Good Housekeeping, πέρυσι. «Είναι μια αλλαγή του παιχνιδιού. Το κάνω σε δείπνα και κάνω πολλούς φίλους». 

Αντίθετα, η λίστα δώρων του πρίγκιπα Harry περιλαμβάνει αξεσουάρ για το ζευγάρι και «δύο μπουφάν, δύο δερμάτινες τσάντες, δύο δερμάτινες τσάντες μέσης, δύο δερμάτινα σακίδια, δύο δερμάτινες θήκες διαβατηρίου, τέσσερα δερμάτινα βραχιολάκια, δύο δίσκους ice hockey, δύο καπέλα του baseball, δύο μπλουζάκια και δύο πόλο μπλούζες». Φαίνεται ότι ο Harry στάθηκε πιο τυχερός όσον αφορά στα δώρα. 

Ακόμη, η Βασίλισσα Ελισάβετ δέχτηκε λαμπερά στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ένα μωβ κρεβατάκι σκύλου για τα corgi της. Επίσης, της έδωσαν αντίγραφα των ερωτικών γραμμάτων της εγγονής της Βασίλισσας, πριγκίπισσας Victoria Eugenie του Battenburg και του Βασιλιά Αλφόνσο XIII της Ισπανίας το διάστημα 1905-6 από την Ισπανική Βασιλική Οικογένεια. 

Τα επίσημα δώρα μπορούν να φορεθούν, να φαγωθούν, να χρησιμοποιηθούν αλλά δεν θεωρούνται ιδιοκτησία του βασιλικού παραλήπτη. Όποιο δώρο κοστίζει λιγότερο από 150 λίρες, μπορεί να δοθεί στο προσωπικό ή σε φιλανθρωπίες. 

Όσον αφορά στην ποδιά της Meghan, μένει να δούμε αν θα τη χρησιμοποιεί.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!