GOSSIP

H Amber Heard είναι ξανά ζευγάρι με τον Elon Musk;

Ξαναφούντωσαν οι φήμες πως ο διάσημος επιχειρηματίας της Space X και Tesla, Elon Musk και η λαμπερή ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Johnny Depp, Amber Heard είναι ξανά μαζί.

Θυμίζουμε πως η πανέμορφη ηθοποιός είχε βρει τον έρωτα στην αγκαλιά του ζάμπλουτου επιχειρηματία, λίγους μόνο μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Johnny Depp.
Ωστόσο μετά από περίπου ένα χρόνο το ζευγάρι ανακοίνωσε πως χώρισε τον Αύγουστο του 2017.


Μετά από μήνες ο Elon Musk έδωσε συνέντευξη σε περιοδικό και είπε πως δεν έχει ξεπεράσει την Amber και πως ο χωρισμός τους, του ράγισε την καρδιά και τον περασμένο Νοέμβριο, οι παπαράτσι εντόπισαν τον Elon να παίρνει πρωινό με την Amber σε παλιό τους στέκι στην Καλιφόρνια.


Έκτοτε πληθαίνουν οι αναφορές πως τους έχουν εντοπίσει μαζί. Μάλιστα σε νέο δημοσίευμά του το περιοδικό Us Weekly αναφέρει πως η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας Aquaman και ο Musk πέρασαν μαζί την Πρωτοχρονιά κάνοντας μίνι διακοπές στη Χιλή, ενώ το περασμένο Σαββατόβραδο πλήθος κόσμου τους είδε να διασκεδάζουν μέχρι πρωίας στο κλαμπ The Abbey στο Δυτικό Χόλιγουντ.


Ωστόσο επίσημα οι δυο τους δεν έχουν παραδεχτεί πως είναι ξανά μαζί, ενώ πηγές από τον κύκλο του πρώην ζευγαριού αναφέρουν πως απλά απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!