VIRAL

Αυτό το viral trend ξεκίνησε ως αστείο αλλά έχει γίνει άκρως επικίνδυνο

Στο Διαδίκτυο κατά καιρούς εμφανίζονται διάφορα viral trends με την μορφή προκλήσεων, αλλά το νέο viral trend που εμφανίστηκε τις τελευταίες εβδομάδες δεν αποκλείεται να προκαλέσει ακόμα και το θάνατο.

Ο λόγος για την νέα τρέλα που θέλει νεαρά κυρίως άτομα, από κάθε γωνιά του πλανήτη να δοκιμάζουν να φάνε κάψουλες απορρυπαντικών.
Η νέα τρέλα ξεκίνησε αρχικά ως αστείο με δημοσιεύματα που έδειχναν πίτσες με τέτοιες κάπσουλες, αλλά σύντομα κάποιοι αποφάσισαν να δοκιμάσουν κανονικά αυτές τις κάψουλες.


Η νέα τρέλα έγινε γνωστή ως 'Tide Pod Challenge" και αμέσως άρχισαν να εμφανίζονται σαν μανιτάρια βιντεάκια και φωτογραφίες στα social media με άτομα που δοκιμάζουν να καταποιούν κάψουλες απορρυπαντικών πλυντηρίου.

Το θέμα σε χώρες όπως οι ΗΠΑ πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις που οι Αρχές αναγκάστηκαν να βγάλουν σχετικές ανακοινώσεις για να ενημερώσουν το κοινό, πς αυτές οι κάψουλες είναι άκρως τοξικές και πως μπορύν να προκαλέσουν ακόμα και το θάνατο.

Μάλιστα και γνωστή εταιρεία απορρυπαντικών έβγαλε σχετική ανακοίνωση θυμίζοντας πως σε περίπτωση κατάποσης μιας από αυτές τις κάψουλες, πρέπει αμέσως να προκαλέσετε εμμετό στο άτομο και να πάτε στο νοσοκομείο.

Τέλος το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS αναφέρει πως κάθε χρόνο υπάρχουν θάνατοι που προκλήθηκαν από κατάποση απορρυπαντικών με θύματα κυρίως νήπια ή ηλικωμένους με άνοια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!