GOSSIP

Τι ισχυρίζονται η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης για τον καβγά

Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου έχει καταθέση μήνυση κατά του συναδέλφου της Μάνου Παπαγιάννη και τον κατηγορεί για βίαιη επίθεση, ενώ και ο Μάνος Παπαγιάννης στρεφεται κατά της ηθοποιού και εμφανίζει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα στο θέατρο Χυτήριο.

Θυμίζουμε πως έγινε γνωστό πως η Σοφία Παυλίδου ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από το συνάδελφό της, μετά από καβγά που ξέσπασε μετά την ολοκλήρωση της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούν οι δύο ηθοποιοί..

Τι ισχυρίζεται η Σοφία Παυλίδου

Η ηθοποιός έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την μήνυση κατά του Μάνου Παπαγιάννηστον Alpha και αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη στα καμαρίνια του θεάτρου.«Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να έχει εκδορές γιατί εγώ δεν πρόλαβα, δεν είχα περιθώρια αντίδρασης γιατί ήταν και η στιγμή που αλλάζαμε ρούχα. Ο κύριος Παπαγιάννης εμφανίστηκε ημίγυμνος, χωρίς παπούτσια και δεν άκουσα τα βήματά του στα σκαλιά. Είχα κλείσει την πόρτα του καμαρινιού για να μην ακούω τις βρισιές του και με αιφνιδίασε, δεν είχα περιθώριο αντίδρασης. Το βρίσκω αστείο αυτό με τις εκδορές και αν όντως έχει πάει σε γιατρό, σίγουρα δεν πήγε εκείνη την ημέρα, ώστε να υπάρχει ημερομηνία και να είναι από μένα αυτές οι εκδορές», είπε η Σοφία Παυλίδου.

Στη συνέχεια η Σοφία Παυλίδου mας εξήγησε με λεπτομέρειες τι ακριβώς συνέβη: «Είχε ήδη εκνευριστεί και με έβριζε γιατί δεν είχα πει την ατάκα , αλλά επειδή προφανώς του είπα ότι εγώ δεν θέλω να συζητήσω άλλο μαζί του γιατί δεν σταματούσε να με βρίζει, του είπα να μου μιλήσει πιο όμορφα και αυτός συνέχιζε, έκλεισα την πόρτα του καμαρινιού μου. Μου είπαν ότι έλεγε εκείνη τη στιγμή ότι “εμένα δεν θα μου κλείνει κανένας τις πόρτες” γιατί εγώ μέσα στο σοκ δεν τα θυμάμαι πολύ καλά αυτά όλα για να σας πω την αλήθεια, τα λόγια ακριβώς που έλεγε.  Κλώτσησε την πόρτα του καμαρινιού και με έπιασε από το λαιμό κατευθείαν και με πέταξε πίσω. Ο χώρος δεν είναι μεγάλος, έπεσα πάνω στην καρέκλα που βρισκόταν από πίσω μου. Έτσι χτύπησα στη σπονδυλική μου στήλη και στο πόδι και, ευτυχώς, δεν χτύπησα το κεφάλι μου στο νεροχύτη από πίσω. Εκείνη τη στιγμή βρισκόταν εκεί η Κόνι Μεταξά και το είδε όλο και ο Σωτήρης Καλυβάτσης που ήταν κάτω και ανέβηκε, αφού είχα πέσει κάτω. Η κυρία Βάσια Τριφύλλη και η Ρέα Τουτουνζή είχαν αποχωρήσει από το χώρο. Την άλλη μέρα που πήγε εγώ απουσίαζα λόγω αναρρωτικής άδειας, έμαθα ότι είπε “εντάξει, δεν έκανα κάτι, να τη φοβερίσω ήθελα”. Ο χρόνος για τη συγγνώμη έχει περάσει! Αν πραγματικά αυτός ο άνθρωπος είχε μετανιώσει γι’ αυτό που έκανε, θα έπρεπε να με είχε πάρει ένα τηλέφωνο τόσες μέρες. Να τα βρούμε, όχι! Γιατί πέρα από τη συμπεριφορά του που πιστεύω δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και με μεγάλη ευκολία, αφού το έκανε σε μένα, πάει να πει ότι θα το ξανακάνει κι εγώ αυτό δεν θέλω να συμβεί. Θα είμαι υπεύθυνη κι εγώ αν το αφήσω αυτό το πράγμα έτσι!».

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε για την συγνώμη που ποτέ δεν άκουσε: «Νομίζω ότι πια και η συγγνώμη δεν έχει νόημα μετά από τόσες μέρες. Δεν μπορώ να ξαναπαίξω με αυτόν τον άνθρωπο που με ξυλοκόπησε και αυτό είναι ένα ποινικό αδίκημα. Δεν είναι ότι απλά με έβρισε, ότι απλά τσακωθήκαμε. Μπήκε βίαια μέσα στο καμαρίνι μου και με χτύπησε. Έχω μώλωπες, είμαι σε σοκ εδώ και μέρες, είμαι ψυχολογικά χάλια. Κινδυνεύω να χάσω τη δουλειά μου, αλλά αυτό είναι άλλο κομμάτι που θα το αποφασίσει η επιχείρηση. Αλλά μου είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και να αντικρίσω αυτόν τον άνθρωπο».

Τί ισχυρίζεται ο Μάνος Παπαγιάννης 

Από την αρχή που έγινε γνωστό τον συμβάν ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης ισχυρίζεται πως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα.
Συγκεκριμένα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε η δικηγόρος του ηθοποιού, Ελένη Τσαμολιά, η οποία είπε:

«Ο Μάνος Παπαγιάννης αρνείται αυτά που έχουν ακουστεί. Δεν έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα, για έναν και μοναδικό λόγο, σεβόμενος τη συναδελφική ιδιότητα, την ιδιότητα της μητέρας της κα. Παυλίδου. Φυσικά έχουν ακουστεί και έχουν αναπαραχθεί ανακριβή γεγονότα. Δεν υπήρξε ποτέ χειροδικία. Ο κύριος Παπαγιάννης έχει εξεταστεί ήδη από γιατρό. Υπάρχει ιατρική βεβαίωση για τραυματισμό του κυρίου Παπαγιάννη, εκδορές και αμυχές στο σώμα του. Και φυσικά μετά από όλη αυτή τη διάσταση που έχει πάρει όλη αυτή η υπόθεση και τα όσα ανυπόστατα κι ανακριβή έχουν ακουστεί για το πρόσωπο του τα οποία είναι απίστευτα προσβλητικά. Θα κινηθεί δικαστικά και ο ίδιος ο κύριος Παπαγιάννης γιατί πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια. Έχει προσβληθεί η προσωπικότητα του. Είναι ένας άνθρωπος οικογενειάρχης, είναι στο χώρο 15 χρόνια, δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Έχει μια διαδρομή επαγγελματική, οικογενειακή, προσωπική δεν έχει διαπληκτιστεί, ούτε έχει αντιδικήσει ποτέ με κανέναν συνάδελφο του. Η θέση του κυρίου Παπαγιάννη σε σχέση με το περιστατικό είναι πως δεν υπήρξε χειροδικία, δεν υπήρξε ξυλοδαρμός. Ο κύριος Παπαγιάννης δεν έσπρωξε, απλά ύψωσε το χέρι του προκειμένου να αποφύγει τις αμυχές στην επίθεση που δέχτηκε».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!