GOSSIP

Έξαλλη έγινε η πρώην του DiCaprio με εκδότες που την απέρριψαν λόγω βάρους

Η Nina Agdal είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα στις ΗΠΑ, ενώ για μεγάλο διάστημα υπήρξε σύντροφος του Leonardo DiCaprio.

Το 25χρονο μοντέλο που έχει συνεργαστεί με διάσημα brands όπως η Victoria's Secret και έχει γίνει εξώφυλλο σε περιοδικά όπως το Sports Illustrated, με μια οργισμένη επιστολή της που δημοσίευσε στα social media καταγγέλλει πως ενώ είχε συμφωνήσει να κάνει μια φωτογράφηση και το εξώφυλλο για γνωστό περιοδικό, λίγες εβδομάδες μετά την φωτογράφηση, ο ατζέντης της έλαβε μια επιστολή όπου οι εκδότες εξηγούσαν πως δεν θα δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες της γιατί δεν ταιριάζει με το ύφος του περιοδικού και με τα μεγέθη των δειγμάτων που ήθελαν να αναδείξουν.


Η Nina κάνει λόγο για body shaming και εξηγεί πως είναι αρκετά γνωστή στο χώρο και πως όλοι γνωρίζουν πως έχει ένα υγιές σώμα με καμπύλες και πως η ίδια στα 25 της χρόνια νιώθει πολύ άνετα με το σώμα της.
Δημοσίευσε δε και μια τόπλες φωτογραφία της, όπου φοράει μόνο ένα τζην παντελόνι και συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια όπου φαν της λένε πως το κορμί της δείχνει απλά άψογο. 
 

 

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on Jan 12, 2018 at 9:30am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!