WOMEN'S GUIDE

Ο οίκος Diorskin παρουσιάζει το Forever Undercover 2018

Με το Diorskin Forever, ο οίκος Dior έχει εξερευνήσει τις διαφορετικές πτυχές της τέλειας επιδερμίδας με το πέρασμα των χρόνων. 

Αυτή την εποχή τα εργαστήρια του οίκου, που έχουν ειδικότητα στο αποτέλεσμα και την εφαρμογή, επαναπροσδιορίζουν την εξαιρετική διόρθωση με το Diorskin Forever Undercover. Στην εποχή των selfies, αυτό το μέικαπ υψηλής κάλυψης, που έχει σαν βάση το νερό, συνδυάζει τον μέγιστο έλεγχο της επιδερμίδας με έναν φυσικό τρόπο, που συμβαδίζει με την καθημερινότητα. Για ένα αληθινό, χωρίς φίλτρο, ανθεκτικό αποτέλεσμα, με 24ωρη διάρκεια*.

Στην καρδιά αυτής της καινοτομίας, ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας  του μακιγιάζ dior, περιγράφει την αντίληψη του σχετικά με αυτό το νέο τρόπο καμουφλάζ: "ενσωματωμένη σε μία πολύ ρευστή υφή, η υψηλή συγκέντρωση χρωστικών ουσιών εξασφαλίζει την τέλεια διόρθωση. Αυτό που είναι εντελώς νέο για ένα τέτοιο προϊόν υψηλής κάλυψης είναι, ότι δεν το αισθάνεστε, ούτε το βλέπετε. Το αποτέλεσμα είναι δροσερό και αρκετά ματ, έτσι ώστε να μην χρειάζεστε πούδρα".

Το diorskin forever undercover ελέγχει την απόχρωση της επιδερμίδας με μία κίνηση. Την διορθώνει και την κάνει ομοιόμορφη, ενώ παραμένει φυσική και αποτελεί την ιδανική βάση για κάθε εμφάνιση μακιγιάζ, από την πιο φυσική έως την πιο ακραία και ρόκ. Με το diorskin forever undercover οι ατέλειες καλύπτονται όλη τη νύχτα, όλη τη μέρα... εξασφαλίζοντας ότι ποτέ δεν θα περάσετε απαρατήρητη.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΩΣΤΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗ ΚΑΛΥΨΗ

Το diorskin forever undercover περιέχει το υψηλότερο επίπεδο χρωστικών ουσιών σε ολόκληρη τη σειρά, σχεδόν διπλάσιο από το πρωτότυπο ρευστό μέικαπ της σειράς.

Μια καινοτομία των εργαστηρίων του dior: αυτή η υπερβολική δόση χρωστικών ουσιών παρέχει κάλυψη μέσα από μια ελαφριά υφή. Για να αποφευχθεί το αποτέλεσμα «μάσκας», οι ορυκτές χρωστικές ουσίες είναι πολυ προσεκτικά επιλεγμένες, έχοντας υποστεί μία ειδική επίστρωση, η οποία βασίζεται σε φυτικά συστατικά και γίνεται ένα με το δέρμα παρέχοντας ένα απαράμιλλο αποτέλεσμα. Υδροφοβικό από τη φύση του, το diorskin forever undercover, βοηθά στην απώθηση του νερού και παρέχει ένα χρωματιστό πέπλο σα δεύτερο δέρμα μεγάλη διάρκεια.

Καμιά ατάλεια δε χωράει σε αυτά την ομογενοποιημένη κάλυψη.

 

ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, 24 ΏΡΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ

Όλα σε αυτή τη σύνθεση βοηθούν στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας κάλυψη  από το σούρουπο ως την αυγή.

Ενσωματώνει ένα άριστο δίδυμο από πούδρες. Η μία προσφέρει αποτέλεσμα θαμπάδας, που σβήνει διαρκώς τις ατέλειες ενώ αυξάνει την διάχυση του φωτός στην επιφάνεια του δέρματος για ένα αποτέλεσμα, όμως,  χωρίς γυαλάδα. Η άλλη πούδρα απορροφά το υπερβολικό σμήγμα και βοηθά στο μακράς διάρκειας αποτέλεσμα, καθώς και στο μόνιμο ματ αποτέλεσμα του. Μαλακές και μεταξένιες στην αφή, αυτές οι πούδρες δίνουν επίσης ένα μη λιπαρό και εξαιρετικά αισθητικό αποτέλεσμα.

Αν και ανάλαφρο, αυτό το αποτέλεσμα είναι σταθερά ανθεκτικό χάρη σε μία πρωτότυπη ένωση που έχει καταφέρει ο dior σε δύο πολυμερή νέας γενιάς.

Το πρώτο ‘κλειδώνει’ το προϊόν εξασφαλίζοντας ότι αυτό είναι ανθεκτικό στο νερό, τον ιδρώτα και το σμήγμα. 

Το δεύτερο ενισχύει τον έλεγχο του σμήγματος, καθώς το σμήγμα είναι ο ορκισμένος εχθρός της μεγάλης διάρκειας.

Ό,τι κι αν γίνει, το diorskin forever undercover είναι ένας πιστός σύμμαχος.

MICRO FILM ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ

Το μυστικό αυτού του  εκπληκτικού υγρού μέικαπ, που γλιστράει και έχει δροσερή υφή με τόσο υψηλό επίπεδο κάλυψης βρίσκεται στην σύνθεση του, που έχει σα βάση το νερό και διαθέτει την τέλεια ισορροπία νερού, σιλικόνης και τα πτητικών ελαίων. Η ένωση αυτών των στοιχείων δημιουργεί ένα εξαιρετικά λεπτό, εμπλουτισμένο με χρωστικές ουσίες, ανάλαφρο πέπλο στο δέρμα. Χάρη στο υγρό συστατικό έχει ένα εκπληκτικά δροσερό αποτέλεσμα για ένα τόσο έντονα καλυπτικό μέικαπ. Επιπλέον, ένα μη πτητικό έλαιο σιλικόνης παρέχει άμεση ανακούφιση που διαρκεί.

Υψηλή κάλυψη, υψηλή πιστότητα, εξαιρετικά δροσερό και με ένα αποτέλεσμα με μεγάλη απορρόφηση απο το δέρμα, το diorskin forever undercover θα ικανοποιήσει οποιαδήποτε γυναίκα, που θέλει να καλύψει τις ατέλειες της και να μην περνάει απαρατήρητη.

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ.

Η επαγγελματική κάλυψη της επιδερμίδας για να δείχνει τέλεια, φρέσκια και ομοιογενής, προϋποθέτει το τέλειο ταίριασμα μέικαπ  και φυσικού τόνου δέρματος. Η αληθινή τεχνογνωσία των εργαστηρίων του dior πάνω στο χρώμα, τους έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουν 15 αποχρώσεις, από την πιο ανοιχτή ως την πιο σκούρα, ικανές να συνδυαστούν τέλεια με κάθε χρωματικό τύπο δέρματος.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ PETER PHILIP

"Αυτή η εξαιρετικά ρευστή υφή δεν σταθεροποιείται άμεσα και μπορείτε να την ανακατέψετε με τα ακροδάχτυλα. Ξεκινήστε τοποθετώντας απαλά το μίγμα στις περιοχές, που χρειάζονται διόρθωση και στη συνέχεια, απλώστε το ομοιόμορφα. Αν σας ενδιαφέρει μια ομοιόμορφη κάλυψη ολόκληρου του προσώπου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο για μακιγιάζ. Η 24ωρη κάλυψη, σημαίνει ότι ποτέ δεν θα χρειαστεί να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας". 

 

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Ανακαλύπτουμε ένα νέο πρόσωπο της Νάταλι Πόρτμαν για αυτή την καμπάνια του νέου diorskin forever. Εμφανίζεται πιο απελευθερωμένη, πιο ρόκ και πιο μοντέρνα ενσαρκώνοντας μία νέα γενιά τελειότητας: μία απόχρωση της επιδερμίδας υπό πλήρη έλεγχο και μια αληθινή αυτοπεποίθηση.

 

*Δοκιμή με όργανα σε 20 άτομα

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!