WOMEN'S GUIDE

Τα 3 βήματα για να αποκτήσετε τον τέλειο λαιμό

Ο γυναικείος λαιμός (μαζί με τα χέρια) είναι τα δύο σημεία που προδίδουν όσο κανένα άλλο την αληθινή ηλικία μιας γυναίκας.

Για αυτό ποτέ δεν θα πρέπει να αμελείτε την περιποίηση του λαιμού (ένα λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες). Μάλιστα ο λαιμός θέλει την ίδια περιποίηση με το πρόσωπό σας. Ακολουθούν τα τρία βήματα που θα σας χαρίσουν ένα τέλειο λαιμό, χωρίς τα σημάδια του χρόνου.

  • Πρώτο στάδιο: καθαρισμός. Κάθε φορά που ξεβάφεστε, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε για το λαιμό και το ντεκολτέ τα ίδια προϊόντα που χρησιμοποιείτε και για το πρόσωπο: γαλάκτωμα και τονωτική λοσιόν. Ξεπλυθείτε καλά με χλιαρό νερό και, αν νιώσετε ότι το δέρμα τραβάει, τότε περάστε αμέσως ένα πιο ντελικάτο προϊόν καθαρισμού, κατά προτίμηση κάποιο που θα σας συστήσει ο φαρμακοποιός ή ο δερματολόγος σας.

 

  • Δεύτερο στάδιο: ενυδάτωση. Γι’ αυτήν την περιοχή, είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε προϊόντα εμπλουτισμένα με αντιοξειδωτικά, θρεπτικά, συσφιχτικά και αντιρυτιδικά συστατικά, αλλά και ενισχυμένα με φίλτρα κατά των υπεριωδών ακτινών.

 

  • Τρίτο στάδιο: σύσφιγξη. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κρέμα προσώπου στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ, για να την κάνετε να διεισδύσει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και παράλληλα να διεγείρετε την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, πραγματοποιήστε ένα εύκολο, αλλά πολύ αποτελεσματικό αυτομασάζ. Ακουμπήστε την παλάμη του ενός χεριού σας πάνω στη βάση του ντεκολτέ και ανεβείτε μέχρι το πηγούνι ασκώντας ελαφριές ρυθμικές πιέσεις, που να αγκαλιάζουν τον λαιμό. Έπειτα, περάστε στην πίσω πλευρά. Ξεκινήστε από τη βάση του αυχένα και, με απαλά χτυπηματάκια, κατεβείτε αργά προς τους ώμους, μέχρι όπου μπορείτε να φτάσετε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!