GOSSIP

Dakota Johnson & Chris Martin πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους [εικόνες]

Η πρωταγωνίστρια της τριλογίας "50 αποχρώσεις του γκρι" και ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Coldplay, επιβεβαίωσαν τις φήμες πως είναι ζευγάρι.

Οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, αφού συχνά η Dakota και ο Chris βρίσκονταν (τυχαία) στην ίδια χώρα, το ίδιο διάστημα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη και οι παπαράτσι προσπαθούσαν (μάταια) να τους απαθανατίσουν μαζί. Αλλά τελικά τώρα έκαναν μια κοινή δημόσια εμφάνιση επιβεβαιώνοντας τα σενάρια που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι.


Οι φωτογράφοι τους εντόπισαν σε κοινή τους έξοδο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο κοσμικό prive club στο Μαλιμπού Soho House και πλέον δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πως ο 40χρονος Chris και η 28χρονη Dakota (που είναι κόρη της Melanie Griffith και του Don Johnson) είναι μαζί και μάλιστα φουλ ερωτευμένοι.


Θυμίζουμε πως ο Chris ήταν παντρεμένος και έχει αποκτήσει και δύο παιδιά με την ηθοποιό Gwyneth Paltrow, η οποία τώρα ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά νυφούλα και κάποιοι εικάζουν πως ίσως για αυτό ο Chris αποφάσισε να αποκαλύψει τώρα και το δικό του ερωτικό δεσμό.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!