VIRAL

Έκανε τη βλακεία να δείξει στο Instagram το κατοικίδιο της κόρης του [βίντεο]

Σε σοβαρούς νομικούς μπελάδες μπήκε ο διάσημος Αμερικανός r&b μουσικός και τραγουδιστής Chris Brown, αφού έκανε τη μεγάλη βλακεία να δείξει σε όλους τί δώρο πήρε στην 3 ετών κορούλα του για τις γιορτές.

Ο Chris πριν από λίγες μέρες ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο που έδειχνε την 3 ετών κόρη του Royalty να κρατάει αγκαλιά ένα μικρό μαϊμουδάκι, τον μικρό Fiji, το οποίο της αγόρασε ως κατοικίδιο και ως δώρο για τα Χριστούγεννα.


Μόνο που o Brown δέχτηκε σφοδρή κριτική για το πόσο λάθος και επικίνδυνο είναι να κάνει δώρο ένα άγριο ζώο σε ένα παιδί (ο ίδιος μετά  είπε πως είναι δικό του το μαίμουδάκι και όχι της κόρης του), ενώ και οι φιλόζωοι ξεσπάθωσαν εναντίον του.


Αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή, αφού τώρα το California Department of Fish and Wildlife έχει ξεκινήσει να διερευνά την υπόθεση και μάλιστα  είχε εκδώσει και ένταλμα έρευνας για το σπίτι του διάσημου μουσικού, ο οποίος για να αποφύγει την έφοδο των Αρχών στην οικία του παρέδωσε το μαϊμουδάκι στις Αρχές.


Το μικρό ζώο θα παραμείνει σε καταφύγιο άγριων ζώων μέχρι να διαπιστωθεί αν έχει εισαχθεί παράνομα στις ΗΠΑ και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η αγοραπωλησία του!

Ιδού το βίντεο που "έκαψε" τον Chris Brown


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!