ΖΩΔΙΑ

Tips για να χάσετε κιλά με βάση το ζώδιό σας!

Τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου είναι αυτά που κρύβουν το μυστικό για την στροφή σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Αφήστε τις εξαντλητικές δίαιτες και φροντίστε να αλλάξετε μικρά πράγματα στην καθημερινότητά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η υπερκινητικότητά σας και ο έντονος χαρακτήρας σας σας κάνουν να τρώτε συνήθως υπερβολικές ποσότητες και γρήγορα, ειδικά όταν είσαστε θυμωμένοι και ανυπόμονοι. Προσπαθήστε να μασήσετε τουλάχιστον 30 φορές την κάθε μπουκιά σας για να προλάβει να πάρει ο εγκέφαλος το μήνυμα του κορεσμού. Επίσης καλό είναι να πιείτε ένα φλιτζάνι χαμομήλι 30 λεπτά πριν από το κάθε γεύμα για να ηρεμήσετε τα νέυρα σας.    

ΤΑΥΡΟΣ

Με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη έχετε την τάση να κακομαθαίνετε τον εαυτό σας και είστε επιρρεπής στο τσιμπολόγημα και την υπερβολή. Φροντίστε να εκτονώσετε την ενέργειά σας με γυμναστική ή χορό και σταματήστε να παρακολουθείτε τηλεόραση παθητικά χρειάζεστε καινούργιες συγκινήσεις και ερεθίσματα που να σας προσφέρουν την απόλαυση που τόσο κυνηγάτε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε εγκεφαλικοί τύποι και έχετε την τάση να παραλείπετε γεύματα και για το λόγο αυτό μάλλον χρειάζεστε βιταμίνες και μια τάξη στις διατροφικές σας συνήθειες.

Βάλτε στην καθημερινότητά σας την λήψη βιταμινών και προσπαθήστε να τρώτε συγκεκριμένες ώρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση σας και η υπερβολή των συναισθημάτων σας, όταν ειδικά σας προκαλούν, σας ρίχνουν στο φαγητό. Είναι προτιμότερο να μασήσετε καρότα και σέλινο, όταν σας πιάνει αυτή η μανία και φροντίστε να πίνετε άφθονο νερό.

ΛΕΩΝ

Θέλετε όλοι να σας λατρεύουν ώς... βασιλιάδες και όταν δεν το κάνουν καταφεύγετε στο φαγητό. Χρησιμοποιήστε το ναρκισσισμό σας και βάλτε έναν καθρέφτη δίπλα απ' το ψυγείο, έτσι ώστε κάθε φορά που λαχταράτε φαγητό να βλέπετε τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τελειομανία είναι το σήμα «κατατεθέν» του ζωδίου σας και το άγχος που σας προκαλεί αυτή, σας ρίχνει στο φαγητό. Χαλαρώστε με κάθε τρόπο, μασαζ, ελαφρά άσκηση, αρωματικό μπάνιο κ.λπ. Έτσι θα αποφύγετε και τις δυσπεψίες που σας βασανίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Μια ερωτική απογοήτευση, μια σοβαρή απόφαση που έχετε να πάρετε ή το να ζείτε χωρίς την πολυτέλεια που χρειάζεστε είναι πολύ πιθανό να σας ρίχνουν στο φαγητό.

Κρατήστε ένα κομμάτι κρύσταλλο quartz στο χέρι σας ή μπορείτε να ξεκινήσετε κάποια εναλλακτική θεραπεία, όπως για παράδειγμα ρεφλεξολογία, που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αδυνατίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα δύσκολα αγχώνεστε και το ρίχνετε στο φαγητό. Πιείτε τσάι από τζίνσεγκ, για να κατευνάσετε τη σεξουαλική ορμή σας. Ηρεμήστε το μυαλό σας με το να ξεκινήσετε ασκήσεις στρέτσινγκ ή γιόγκα. Κολυμπήστε όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί μ' αυτό τον τρόπο θα χαλαρώσετε και δεν θα έχετε την επιθετικότητα που σας διακρίνει.

Αρωματίστε το δωμάτιο με αποσμητικό χώρου σε άρωμα βανίλιας, αυτό θα σας χαλαρώσει αμέσως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρειάζεστε ελευθερία και περιπέτεια, διαφορετικά δραπετεύετε μέσα από τις διατροφικές σας ατασθαλίες. Αρχίστε να μαζεύετε χρήματα, για να πάτε ένα ταξίδι εξωτικό, αντί να αγοράζετε junk food και εκτονώστε την υπερενέργειά σας και τις τάσεις φυγής με τζόκινγκ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργάζεστε πολύ σκληρά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και στο τέλος όλο αυτό το άγχος βρίσκει διέξοδο στο φαγητό. Πριν κάνετε κάποιο διατροφικό φάοουλ, όπως το να φάτε σοκολάτα καλό είναι να αρωματίσετε το δωμάτιο με ένα σπρέι που να μυρίζει λεμόνι για να χαλαρώσετε. Καθίστε κάπου από όπου μπορείτε να δείτε κάποιο πάρκο ή πρασινάδα. Αυτό το χρώμα σας ενεργοποιεί και σβήνει από το μυαλό σας οποιαδήποτε σκέψη φαγητού.    

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνήθως είστε πάρα πολύ απασχολημένοι με τις δουλειές που ξεχνάτε να φάτε τη σωστή ώρα όπως κι οι Δίδυμοι. Προσπαθήστε να τρώτε κανονικά γεύματα και σε κανονικές ώρες, ώστε να δημιουργήσετε μια ισορροπία στον εαυτό σας και κάντε συχνά διαλλείματα μέσα στην ημέρα για να απολαύσετε τον ήλιο, το πράσινο ή το γαλάζιο του ουρανού, με βαθιές εισπνοές. Αυτό θα σας δημιουργήσει αίσθημα κορεσμού.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα συναισθήματα σας είναι τόσο έντονα, ώστε, όποτε συμβεί κάτι που σας πληγώσει ή σας νευριάσει, το πρώτο που κάνετε είναι να φάτε κάτι για να αισθανθείτε καλύτερα. Κάθε βράδυ πιείτε ένα γάλα από σόγια, το οποίο είναι ιδανικό για τις ορμόνες σας και για να έχετε σωματική ισορροπία. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας: κάθε φορά που αισθάνεστε λιγούρα, κλείστε τα μάτια και φανταστείτε την ιδανική σας σιλουέτα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!