GOSSIP

Η Kendall Jenner πόζαρε γυμνή και μίλησε για όλα [εικόνες]

Η Kendall Jenner έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για το τεύχος Φεβρουαρίου της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού Harper's Bazaar.

Το διάσημο μοντέλο και μέλος της οικογένειας Kardashian, μίλησε με την κολλητή της φίλη και επίσης διάσημο μοντέλο και ηθοποιό Cara Delevingne.


Μεταξύ άλλων το μοντέλο είπε πως δεν σκοπεύει να κάνει παιδιά στο άμεσο μέλλον (θυμίζουμε πως η αδελφή της Kylie είναι πιθανά έγκυος, ενώ παιδί περιμένει με παρένθετη μητέρα η αδελφή της Kim Kardashian και έγκυος είναι και η αδελφή της Khloe) και τόνισε πως δεν θα είχε πρόβλημα τα παιδιά της να ασχοληθούν με την βιομηχανία του θεάματος, αλλά θα έβαζε ηλικιακό όριο γιατί δεν θέλει να χάσουν την παιδική τους ηλικία (όπως έγινε με την ίδια που είναι μπροστά στις κάμερες από την ηλικία των 12 ετών).


Επίσης αποκάλυψε πως έχει κρίσεις πανικού και ξυπνά τα βράδια από το άγχος της και πως προσπαθεί τον τελευταίο καιρό να μην ασχολείται πολύ με τα social media, ενώ είπε πως την ενοχλεί που υπάρχει τόσο μίσος στον κόσμο και πως γενικά βρίσκει τον κόσμο "σούπερ τρομακτικό".


Την αποκαλυπτική συνέντευξη συνοδεύει και μια εντυπωσιακή φωτογράφηση με θέμα τη βροχή και ανοιξιάτικες προτάσεις μεγάλων οίκων μόδας, ενώ ξεχωρίζει η πόζα στην οποία η 22χρονη Kendall είναι ολόγυμνη και φορά ένα διάφανο άνορακ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!