GOOD LIFE

To σπίτι όπου δολοφονήθηκε ο Versace είναι ένα υπέροχο boutique hotel [εικόνες]

Με αφορμή την τελευταία τηλεοπτική σεζόν του American Crime Story που ασχολείται με τη δολοφονία του σχεδιαστή μόδας Gianni Versace, έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές το boutique hotel που λειτουργεί στο πρώην σπίτι του Ιταλού μόδιστρου.

Το ξενοδοχείο λέγεται Villa Casa Casuarina και στεγάζεται στο περίφημο Versace Maison, το σπίτι που δημιούργησε ο Giani στο Μαίάμι και στο οποίο έμελλε να χάσει τη ζωή του, αφού εκεί δολοφονήθηκε στις  15 Ιουλίου 1997, σε ηλικία 50 ετών.


Ο Gianni Versace είχε αγοράσει το εν λόγω σπίτι και το διπλανό ξενοδοχείο 5 χρόνια πριν πεθάνει και είχε ξοδέψει εκατομμύρια για να δημιουργήσει το Maison του, ντύνοντας με χρυσάφι τα πλακάκια στην πισίνα, προσθέτοντας μαγευτικά μωσαϊκά και δημιουργώντας 10 δωμάτια - σουίτες για να μένει ο ίδιος και οι διάσημοι φίλοι του.


Πλέον σε αυτά τα δωμάτια (όπως για παράδειγμα την  Venus Suite  όπου έμενε η αδελφή του Donatella Versace) μπορεί να μείνει όποιος διαθέτει να πληρώσει τουλάχιστον 750 δολάρια τη βραδιά, ενώ στο χώρο πλέον λειτουργεί και ένα εστιατόριο με μεσογειακές γεύσεις.


Πάντως τα διεθνή μέσα αναφέρουν πως επειδή στα δωμάτια του ξενοδοχείου γυρίστηκαν τα επεισόδια του νέου American Crime Story, η ζήτηση για τα πανάκριβα δωμάτια έχει αυξηθεί κατακόρυφα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!