GOSSIP

H Meghan Markle διέγραψε όλα τα προφίλ της στα social media

Το 2018 είναι η χρονιά που η Αμερικανίδα ηθοποιός Meghan Markle θα πει το οριστικό αντίο στο Χόλιγουντ, αφού πλέον θα γίνει μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και θα αποκτήσει τον τίτλο της Δούκισσας.

Και η μετάβαση από τη ζωή μιας σταρ του Χόλιγουντ στη ζωή των γαλαζοαίματων φαίνεται πως περιλαμβάνει και τη διαγραφή των προσωπικών της προφίλ στα social media.
Έτσι πλέον η Meghan Markle έσβησε όλα τα προφίλ της σε twitter και Instagram καθώς όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος, μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, που θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο, όλες τις εμφανίσεις της στα social media θα τις διαχειρίζεται το Παλάτι και τα επίσημα προφίλ της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.


Να σημειωθεί πως ούτε ο πρίγκιπας William, ούτε ο πρίγκιπας Harry ούτε η Kate Middleton διατηρούν προσωπικά προφίλ στα social media και οι ανακοινώσεις και οι κοινοποιήσεις που τους αφορούν γίνονται μέσω του επίσημου προφίλ του Kensington palace, το οποίο  ήδη, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της Meghan Markle, έχει αρχίσει να ποστάρει φωτογραφίες και πληροφορίες για την Meghan.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!