VIRAL

Aniston - Jolie - Johnson βίωσαν μια αμήχανη στιγμή στις Χρυσές Σφαίρες

Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως η Jennifer Aniston και η Angelina Jolie είναι "καλές φίλες". Αντίθετα μάλλον και οι δυο θα προτιμούσαν να μη βρεθούν ποτέ στον ίδιο χώρο μαζί.

Γιατί μπορεί η Jennifer Aniston να είναι πλέον παντρεμένη με τον ηθοποιό Justin Theroux και η Angelina Jolie να έχει πάρει διαζύγιο από τον Brad Pitt, αλλά κανείς δεν  ξεχνά πως η Jolie ήταν αυτή που διέλυσε το γάμο της Aniston με τον Brad Pitt, όταν ο Brad ερωτεύτηκε την Angelina στα γυρίσματα της ταινίας Mr & Mrs Smith ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με την Jennifer Aniston.


Και προφανώς ούτε η ηθοποιός Dakota Johnson έχει ξεχάσει πως υπάρχει έχθρα ανάμεσα στις δύο διάσημες και λαμπερές σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίες βρέθηκαν και οι δυο στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες όπου κλήθηκαν να παραδώσουν βραβεία.


Και την ώρα που η Jennifer Aniston ανέβηκε στη σκηνή για να παραδώσει βραβείο,  ο φακός συνέλαβε την πρωταγωνίστρια της σειράς ταινιών 50 Αποχρώσεις του Γκρι, να κοιτά τη Jolie για να δει τις αντιδράσεις της. Η δε Angelina Jolie στο ίδιο πλάνο φαίνεται να αδιαφορεί εντελώς για την παρουσία της Aniston στη σκηνή και δεν της ρίχνει ούτε ένα βλέμμα.

Να σημειωθεί πως αυτή ήταν η μόνη στιγμή της βραδιάς που οι δυο γυναίκες (Jolie - Aniston) βρέθηκαν τόσο κοντά, αφού η Aniston κάθονταν στην άλλη άκρη της αίθουσας ενώ δεν εμφανίστηκε καθόλου στο κόκκινο χαλί.


Δείτε το αμήχανο στιγμιότυπο που έχει γίνει viral στα social media.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!