GOSSIP

H Gwyneth Paltrow με ένα εξώφυλλο επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της

Στα 45 της χρόνια η διάσημη ηθοποιός πήρε την μεγάλη απόφαση να ντυθεί ξανά νυφούλα.

Εδώ και μήνες κυκλοφορούσε η φήμη πως η Gwyneth Paltrow είναι κρυφά αρραβωνιασμένη με τον σύντροφό της, τον παραγωγό του Χόλιγουντ και σεναριογράφο Brad Falchuk.
Μετά η Gwyneth άρχισε να κυκλοφορεί με ένα μονόπετρο στο χέρι της και οι φήμες φούντωσαν και τώρα η ίδια επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με ένα εξώφυλλο στο περιοδικό της που φέρει τον τίτλο Goop.

Θυμίζουμε πως τόσο η Gwyneth όσο και ο Brad είχαν προηγούμενους γάμους από τους οποίους έχουν αποκτήσει και παιδιά. Συγκεκριμένα ο Brad ήταν παντρεμένος μέχρι το 2013 με την Suzanne Falchuk με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρη και έναν γιο, ενώ η Gwyneth το 2016 πήρε διαζύγιο από τον τραγουδιστή των Coldplay Chris Martin, μετά από 13 χρόνια γάμου και επίσης έχει αποκτήσει ένα γιο και μια κόρη. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην σύζυγος της Gwyneth και ο νυν αρραβωνιαστικός της έχουν άριστες σχέσεις και μάλιστα έχουμε δει κοινές τους φωτογραφίες στα social media της Gwyneth.


Δείτε το νέο εξώφυλλο που έκανε τους πάντες να αναμένουν και την αναγγελία του γάμου, καθώς στο άρθρο που συνοδεύει το εξώφυλλο η Gwyneth εξηγεί τους λόγους που την έκαναν να εξετάζει ξανά το σενάριο ντυθεί και πάλι νυφούλα.
 

 

A post shared by goop (@goop) on Jan 8, 2018 at 9:12am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!