VIRAL

H Natalie Portman με 7 μόνο λεξούλες τα είπε όλα [βίντεο]

Μια ατάκα που ξεστόμισε η διάσημη και πολυβραβευμένη ηθοποιός Natalie Portman στη σκηνή της 75ης τελετής απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες έγινε viral.

H φετινή τελετή των γνωστών βραβείων έγινε στο απόηχο των σεξουαλικών σκανδάλων στο Χόλιγουντ με πρωταγωνιστές άνδρες όπως ο διάσημoς παραγωγός Harvey Weinstein και θύματα διάσημες (και μη) γυναίκες.


Και οι γυναίκες του Χόλιγουντ θέλησαν στις φετινές Χρυσές Σφαίρες να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα διεκδικώντας ίση μεταχείριση στη βιομηχανία του θεάματος.


Έτσι ντύθηκαν στα μαύρα, φόρεσαν κονκάρδες με το σύνθημα του ομώνυμου κινήματος Time's Up, αλλά καμιά δεν κατάφερε να στείλει τόσο ηχηρό μήνυμα όσο η Natalie, που με 7 μόνο λέξεις τα είπε όλα.


Η διάσημη ηθοποιός κλήθηκε να παραδώσει το βραβείο σκηνοθεσίας και ακούστηκε να λέει «And here are the all male nominees» δηλαδή "αυτοί είναι και οι πέντε άνδρες υποψήφιοι", τονίζοντας έτσι την απουσία γυναικών στις υποψηφιότητες και το γεγονός πως το Χόλιγουντ, γενικά δεν δίνει ευκαιρίες σε γυναίκες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη σκηνοθεσία, ούτε τις βραβεύει (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων) όταν αυτές το τολμούν.

Για την ιστορία υποψήφιοι ήταν οι Christopher Nolan, Martin McDonagh, Steven Spielberg, Ridley Scott και ο Guillermo del Toro, ο οποίος τελικά ήταν αυτός που πήρε σπίτι του την Χρυσή Σφαίρα για την ταινία The Shape of Water

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!