GOSSIP

Όλες οι σταρ φόρεσαν μαύρα στις Χρυσές Σφαίρες αλλά αυτή φόρεσε κόκκινα

Σχεδόν σύσσωμες οι γυναίκες της αμερικανικής σόουμπιζ αποφάσισαν να ντυθούν στα μαύρα στην 75η τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες. Και λέμε σχεδόν σύσσωμες, γιατί μία αψήφησε το dress code.

Οι σταρ θέλησαν, φορώντας μαύρα, να κάνουν μια συμβολική κίνηση για να στείλουν ένα μήνυμα ενάντια στην ανισότητα των δύο φύλων στο Χόλιγουντ και να διαμαρτυρηθούν για τα αλλεπάλληλα σεξουαλικά σκάνδαλα με θύματα γυναίκες.  

Ωστόσο η ηθοποιός Blanca Blanco αψήφησε τον κανόνα και φόρεσε ένα κατακόκκινο φόρεμα με αποτέλεσμα να κλέψει την παράσταση και να ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα. H ηθοποιός πόζαρε μαζί με τον σύντροφό της και επίσης ηθοποιό, τον 68χρονο John Savage.


 Φυσικά αυτή η εμφάνιση προκάλεσε χαμό από αρνητικά σχόλια εις βάρος της 36χρονης ηθοποιού στα social media, αλλά υπήρξαν και κάποιοι που φάνηκαν να στηρίζουν την επιλογή της.

Το σίγουρο είναι πως η Blanca και πάλι έκλεψε την παράσταση, όπως ακριβώς είχε κάνει στα περσινά βραβεία Όσκαρ, όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί χωρίς εσώρουχο!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!