ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου 2018

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε βοηθά να περάσεις καλά αρκεί να προτιμήσεις να ασχοληθείς μόνο με δραστηριότητες που αγαπάς.

ΚΡΙΟΣ

Οι επαγγελματικές και οι προσωπικές σου σχέσεις θα είναι εκείνες που θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό. Η προτεραιότητα σου θα είναι οι άλλοι για αυτό και θα προσπαθήσεις να μη δημιουργήσεις εντάσεις και διαφωνίες καθώς είναι κάτι που δεν θέλεις καθόλου σήμερα. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει θέματα που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Πρόσεξε και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις αν δεν θέλεις να εκτεθείς.

Σήμερα θα προσπαθήσεις με διάφορες μεθόδους να πείσεις το ταίρι σου για κάτι που θέλεις χρησιμοποιώντας θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου κράτησε μακριά από τη δουλειά σου την προσωπική σου ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα χρειαστεί να κινηθείς βάση συγκεκριμένου προγράμματος και χρονοδιαγράμματος προκειμένου να τακτοποιήσεις εργασιακές αλλά και προσωπικές σου εκκρεμότητες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου υπενθυμίζει δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις ξεχάσει. Προσπάθησε να τις φέρεις εις πέρας γιατί το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε παρασύρει, καθώς θα φέρει τις προσωπικές σου ανάγκες σε πρώτο πλάνο. Αν παρασυρθείς μπορεί να αφήσεις τις δουλειές σου ημιτελείς και μετά οι δικαιολογίες δεν θα σε βοηθήσουν!

Σήμερα μπορεί να δεις το ταίρι σου σαν μια καλή ευκαιρία να εκτονώσεις την ένταση της ημέρας αλλά δεν είναι καθόλου καλή ιδέα. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες λόγω ελλείψεως χρόνου αλλά και διάθεσης!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε βοηθά να περάσεις καλά αρκεί να προτιμήσεις να ασχοληθείς μόνο με δραστηριότητες που αγαπάς. Επίλεξε ένα χόμπι σου ή μια συνάντηση με αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς αν μείνεις αδρανής θα εκνευριστείς! Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει μια εσωτερική αναστάτωση καθώς θα είναι δύσκολο να βρεις σημείο επαφής με τους άλλους αλλά και με τον ίδιο σου τον εαυτό! Κάνε υπομονή καθώς το αίσθημα ματαιότητας θα είναι προσωρινό.

Σήμερα μπορεί να δημιουργήσεις εντάσεις με το ταίρι σου καθώς η επικοινωνία θα χαθεί προσωρινά. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε τις νέες ή τις πρόσφατες γνωριμίες σε απόσταση ασφαλείας καθώς σήμερα μπορεί να δώσεις λάθος δείγματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσοχή σου εξακολουθεί να είναι στραμμένη σε ζητήματα που αφορούν τους δικούς σου και σε υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση και την τάση για παράπονα. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εντείνει ακόμα περισσότερο τα παράπονα δημιουργώντας εκνευρισμό. Απόφυγε παρορμητικές κινήσεις και λόγια που πληγώνουν και, αν νιώσεις πως δεν θα αποφύγεις τον "πειρασμό", κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Σήμερα το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα ξεκινήσει τα παράπονα αλλά πριν τα βάλεις μαζί του σκέψου μήπως δεν έχει και άδικο! Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό να νιώσεις μπερδεμένος/η σχετικά με αυτά που θέλεις για αυτό μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ

Οι επαφές με γνωστούς, συγγενείς και γείτονες συνεχίζονται και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό τονίζει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και την ανάγκη σου για κουβέντα! Προς το βράδυ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις εντύπωση με κάθε τρόπο. Αυτό σήμερα δεν θα είναι εύκολο καθώς δεν θα είσαι διαλλακτικός/η και δεν θα μπορέσεις να κρατήσεις τα προσχήματα! Μην πεις λόγια που μπορεί να μετανιώσεις και μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από τους γύρω σου αν δεν θέλεις να πληγωθείς.

Σήμερα μια διαφωνία μπορεί να καταλήξει σε λογομαχία με το ταίρι σου αν δεν συγκρατήσεις την παρορμητική σου διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να δώσεις λάθος μηνύματα σε αυτόν/ην που θέλεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά σου θέματα συνεχίζουν να σε απασχολούν σήμερα και μάλιστα η διάθεση σου θα εξαρτηθεί κατά κύριο λόγο από την έκβαση τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δημιουργεί δεύτερες σκέψεις και ανασφάλεια για κάθε κίνηση σου. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ανάγκες που σχετίζονται με υλικά αγαθά και θα νιώσεις δυσφορία. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις και απόφυγε τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα καθώς η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει πλασματικές ανάγκες.

Σήμερα θέλεις να επιβεβαιώσεις τα αισθήματα του/ης συντρόφου για εσένα και αυτό δεν είναι μεμπτό, όμως σκέψου πως εκείνος/η μπορεί να έχει άλλο τρόπο για να σου τα δείξει διαφορετικό από αυτόν που περιμένεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ενισχύσει την ανασφάλεια σου.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σου να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω θα είναι έντονη και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δίνει προτεραιότητα. Βέβαια υπάρχει η πιθανότητα τα θέλω σου και οι ανάγκες σου να έρθουν σε αντιπαράθεση με εκείνες των κοντινών σου προσώπων και να δημιουργηθούν εντάσεις. Όσο περνάει η ημέρα τόσο πιο πολύ θα πρέπει να σκέφτεσαι τι θα πεις πριν το πεις καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να εκφραστείς. Πρόσεξε καθώς η κτητική σου τάση θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα θα έχεις την τάση να γίνεις απόλυτος/η και κτητικός/η με το/η σύντροφο σου "γιατί έτσι" αλλά όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν θα είναι πειστική δικαιολογία. Αν είσαι ελεύθερος/η η πρώτη εντύπωση θα είναι αυτή που θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε μια νέα γνωριμία για αυτό σκέψου πριν δράσεις!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καχυποψία σου που είναι έκδηλη τις τελευταίες ημέρες θα φτάσει στην αποκορύφωση της σήμερα και μπορεί να δημιουργήσει "πάγο" ακόμα και στις σχέσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να δημιουργηθούν καχυποψίες που μπορούν να μετατραπούν σε εντάσεις. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε μπερδέψει καθώς δεν θα ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις. Κάνε υπομονή και μην παρασυρθείς από κυκλοθυμικές δράσεις που το μόνο που θα σου προσφέρουν είναι εντάσεις με τους γύρω σου.

Οι επιθυμίες σου μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση με τις επιθυμίες του/ης συντρόφου σου και για αυτό θα πρέπει να κρατήσεις ήπιους τόνους και τα προσχήματα! Αν είσαι ελεύθερος/η μην επενδύσεις σε καταστάσεις που ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν έχουν μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα είσαι αρκετά εξωστρεφής και η Σελήνη από το Ζυγό θα σε κάνει τη ψυχή της παρέας με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να μείνεις μόνος/η σου ακόμα και αν το επιδιώξεις. Βέβαια σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και καθόλου παρορμητικός/η καθώς η ημέρα κρύβει κινδύνους.  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, είναι πιθανό να σε κάνει να ξεχάσεις τους καλούς σου τρόπους με αποτέλεσμα να μη δείξεις καμία ανοχή σε σκέψεις και ιδέες μακριά από το δικό σου τρόπο σκέψης. Αυτό μπορεί να γίνει η αιτία να θυμώσεις με τους φίλους σου για αυτό επικαλέσου τη λογική σου πριν σε προλάβουν τα νεύρα σου!

Απόφυγε να εμπλέξεις το ταίρι σου με θέματα των φίλων σου καθώς σήμερα θα έχετε και μόνοι σας αρκετές πιθανότητες να τσακωθείτε, δεν θα σας χρειαστούν και άλλες! Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα μπορέσεις να προσεγγίσεις αυτόν/ην που θέλεις καθώς θα λείπει η υπομονή!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σου άγχη θα δημιουργηθούν από την ανάγκη να φτάσεις τους στόχους σου καθώς η Σελήνη από το Ζυγό θα ενισχύσει τις επαγγελματικές σου βλέψεις. Σήμερα το μυαλό σου θα τριγυρίζει σε ιδέες προκειμένου να αναγνωριστεί η αξία σου στον επαγγελματικό σου τομέα. Η ημέρα δεν θα είναι ευνοϊκή για μεγάλες επιδιώξεις καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιο σου θα δημιουργήσει δυσκολίες. Μην κάνεις επίδειξη ισχύος και μην αναλωθείς σε εγωιστικές δράσεις καθώς θα σε ζημιώσουν. Κράτησε διακριτική στάση σήμερα αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα.

Σήμερα μπορεί να υπάρξουν θέματα ανάμεσα σε εσένα και το/η σύντροφο σου καθώς δεν φτάνει που τον/ην έχεις παραμελήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά θα του/ης ζητήσεις και τα ρέστα! Αν είσαι ελεύθερος/η εσύ ο/η ίδιος/α θα σαμποτάρεις τον εαυτό σου με τις επιλογές σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις καλά παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους. Ακόμα μπορείς να συνδυάσεις τη διασκέδαση με τις νέες πληροφορίες κάνοντας μια επίσκεψη σε κάποιο χώρο πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος. Όλα αυτά μέχρι το βράδυ καθώς μετά η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και μπορεί να δημιουργήσει δυσθυμία και μια περίεργη διάθεση γενικότερα. Αν καταπνίξεις την ανάγκη σου να επιτεθείς προς πάσα κατεύθυνση τότε θα καταφέρεις να περάσεις την ημέρα χωρίς εντάσεις.

Σήμερα μπορεί να ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι με το ταίρι σου με αφορμή μια διαφορετική άποψη που θα έχει αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να διασταυρωθούν τα ξίφη! Αν είσαι ελεύθερος/η σκέψου αν αυτός/η που θέλεις καλύπτει τις αισθηματικές σου ανάγκες ή αν τον/ην θέλεις απλώς για θέμα γοήτρου!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα εξακολουθήσεις να νιώθεις περίεργα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό αναμοχλεύει κάθε κρυφή σου σκέψη και επιθυμία. Ιδιαίτερη μνεία θα έχουν αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα καθώς θα είναι αυτά που θα εγείρουν τα πιο έντονα συναισθήματα. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εντείνει την καχυποψία σου και θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις χωρίς να κάνεις δεύτερες σκέψεις! Μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις για σημαντικά θέματα σήμερα, καθώς η καχυποψία και η δυσθυμία σου δεν θα σε βοηθήσει να δράσεις προς τη σωστή κατεύθυνση.

Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει μικρές αφορμές για να ζηλέψεις αλλά και αν δεν σου δώσει θα φροντίσεις εσύ να βρεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μη ξεκινήσεις τις αδιάκριτες ερωτήσεις σε κάποιον/α που γνώρισες πρόσφατα


Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!