VIRAL

Η πιο τριχωτή έφηβη στον κόσμο ξυρίστηκε γιατί ερωτεύτηκε [εικόνες & βίντεο]

Τα τελευταία χρόνια ένα νεαρό κορίτσι από την Ταϊλάνδη είχε γίνει γνωστό στο Διαδίκτυο ως το πιο τριχωτό κορίτσι στον κόσμο.

Η Supatra Sasuphan, ζει στην Μπανγκόκ και από όταν γεννήθηκε πάσχει από το λεγόμενο "σύνδρομο του λυκανθρώπου", τη γνωστή και ως υπετρίχωση, μια γενετική διαταραχή που προκαλεί έντονη τριχοφυΐα σε όλο το σώμα ή και το πρόσωπο.


Εικόνες και βίντεο της Supatra έκαναν εδώ και χρόνια το γύρο του Διαδικτύο, το κορίτσι κατέκτησε και μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες και είχε γίνει γνωστό πως μολονότι προσπάθησε να κάνει επέμβαση αφαίρεσης της τριχοφυΐας με λέιζερ, αυτή απέτυχε.


Και η Sasuphan δήλωνε πως είχε συμβιβαστεί με την εικόνα της και μάλιστα είχε μιλήσει και για πως έμαθε να αψηφά το bullying που δέχεται και να αγαπά τον εαυτό της. 
Ωστόσο τον τελευταίο καιρό η 17χρονη πια Supatra αποφάσισε να ξυρίσει τις τρίχες του προσώπου της  και αιτία για αυτή την απόφαση στάθηκε ο έρωτας.


Η νεαρή είναι ερωτευμένη και για χάρη του αγαπημένου της ξύρισε τις τρίχες στο πρόσωπό της και όπως αναφέρει o Independent πλέον διατυμπανίζει τον έρωτά της μέσω Facebook και ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες με το αγόρι της, όπου είναι σχεδόν αγνώριστη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!