GOSSIP

Jennifer Aniston και Angelina Jolie θα παραδώσουν βραβεία στις Χρυσές Σφαίρες

Οι δύο λαμπερές χολιγουντιανές σταρ ανακοινώθηκε πως θα συμμετέχουν στην φετινή τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες. 

Τόσο η Jennifer Aniston όσο και η Angelina Jolie θα παρουσιάσουν φέτος βραβεία στην 75η τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες που θα γίνει στις 7 Ιανουαρίου. 

Και η λίστα με τις σταρ που θα συμμετέχουν στην τελετή διαρκώς μεγαλώνει καθώς ήδη έχουν ανακοινωθεί και τα ονόματα ;άλλων διάσημων γυναικών όπως αυτά των Ellen Mirren, Emilia Clarke, Gal Gadot, Emma Thompson κ.ά.


Και ο λόγος που φέτος στις Χρυσές Σφαίρες θα δούμε να πρωταγωνιστούν οι γυναίκες, είναι γιατί οι γυναίκες του Χόλιγουντ μέσω των κινημάτων  #MeToo και Time's Up  προσπαθούν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην σεξουαλική παρενόχληση των γυναικών στο Χόλιγουντ και μάχονται για την κατάκτηση της ισότητας των δύο φύλων στη βιομηχανία του θεάματος, στον απόηχο των σεξουαλικών σκανδάλων. 


Να σημειωθεί πως η Aniston πρόσφατα έκανε δωρεά ύψους μισού εκατομμυρίου δολαρίων στο κίνημα  Time's Up, ενώ και η Jolie έχει μιλήσει δημόσια για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στο Χόλιγουντ.


Οι δε παρουσιαστής της βραδιάς ο Seth Meyers, είπε στην  Ellen DeGeneres πως έχει ενθουσιαστεί με τη συμμετοχή τόσων γυναικών στην τελετή γιατί όπως είπε πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα και να μην αγνοήσουν όσα συνέβησαν την προηγούμενη χρονιά στο Χόλιγουντ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!