WOMEN'S GUIDE

Τα μυστικά της Kylie Jenner για να διατηρεί τη γραμμή της

Η μικρότερη αδελφή των Kardashians, τώρα φημολογείται πως έχει αρχίσει να φουσκώνει καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί με τον ράπερ Travis Scott.

Ωστόσο η 20χρονη Kylie, που κατάφερε να εξαργυρώσει με τον ιδανικότερο τρόπο την φήμη που έχει αποκτήσει μέσω των τηλε ριάλιτι και να γίνει η απόλυτη βασίλισσα των social media και να στήσει μια μικρή αυτοκρατορία με δικά της προϊόντα ομορφιάς και μακιγιάζ, τα τελευταία χρόνια είχε καταφέρει να έχει ένα άψογο σώμα με φυσικές καμπύλες.


Και αν αναρωτιέστε πως τα καταφέρνει να διατηρείται σε φόρμα η απάντηση βρίσκεται αφενός στη γυμναστική (πηγαίνει 5 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο και κάνει πολλές ασκήσεις για τους γλουτούς, ενώ το μυστικό για να αποκτήσετε γραμμωμένο σώμα σύμφωνα με την Kylie είναι να μην κάνετε κάθε μέρα τις ίδιες ασκήσεις- η ίδια κάνει αερόβιες ασκήσεις τη μια μέρα και την επόμενη ασκήσεις για μύες) και αφετέρου στην ακόλουθη καθημερινή διατροφή.

Πρωινό:

Μία μεγάλη φορυτοσαλάτα.

Μεσημεριανό:

Επιλέγει πάντα ψητό – είτε κρέας είτε ψάρι, έχει όμως μεγάλη αδυναμία στο κοτόπουλο – με μισή κούπα καστανό ρύζι ή άλλο ζυμαρικό για να ξεγελιέται και να έχει ποικιλία μαζί με μία φέτα ψωμί ολικής άλεσης και πάντα μια πλούσια σαλάτα ή βραστά λαχανικά.

Βραδινό:

Μία πράσινη σαλάτα συνδυασμένη με ξηρούς καρπούς.

Tips:

  • Καθημερινά προσθέτει στο φαγητό της δυο κουταλιές λάδι.
  • Πίνει οκτώ με δέκα ποτήρια νερό.
  • Το δεκατιανό της περιλαμβάνει φρούτα ή φυσικούς χυμούς.
  • Το πρωί πίνει νερό με λεμόνι.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!